Het was top

Besteld en de ochtend nadien al geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuk aanbod. Vlotte afhandeling. Zeer snelle levering. Met dank.

Snel geleverd en goed.

Een bestelling, en de dag nadien al levering, top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en correcte service aan dito prijzen

Al meermaals besteld bij dit bedrijf en steeds dezelfde goede service aan een correcte prijs.

Communicatie is correct

Het opsturen van de raket was er ergens een faudt volgens mij. Na contact op te nemen, werd onmiddellijk gereageerd, de communicatie is dus correct. Anders was het 5 sterren. :) Mijn geleverde raket is perfect op maat van handvat (iedereen raadt mij L4 steeds af en dan wordt het handvat rond door de extra grips zodat je geen gevoel hebt over de stand van het handvat) , gewicht & vooral snaren. Ik wil een bespanning met dikke snaren buiten het bereik van de raket, veel te laag bespannen. Eindelijk opnieuw een raket en bespanning met een gevoel dat ik ongeveer 10 jaren niet meer had.

Prima prijs/kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit

Super correct

Steeds correcte en vlugge levering

tres bon produit

rapidité de livraison , qualité de livraison rien a dire je recommande

Supersnelle levering! Top

Dag na bestelling direct bezorgd. Sneller kan niet.

gewoon de best

Van aankoop tot levering van een product geen probleem! alles verloopt zo vlot, op tijd en ook kwaliteit dus perfect!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

correcte prijs en correcte levering

Gemakkelijk te bestellen en bestelling werd tijdig geleverd. Product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Vlotte afhandeling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zoals omschrijven niet de volgende geleverd ,maar de dag nadien

Niet geleverd de dag nadien ,maar een dag later .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vandaag besteld, morgen in huis…

Goede overzichtelijke website, veel keuze, snelle levering, ….

Tennisrugzak kinderen

Goede kwaliteit van tennisrugzak het was niet makkelijk om tenniskledij te vinden voor onze kleinkinderen tennisbroekjes passen perfect en een snelle levering top

Alles ok

Alles ok

Heel content

Altijd op tijd en correcte afhandeling

Alles als verwacht

Product, prijs en termijn volledig binnen de verwachting.

snelle service

dag 1 besteld ; dag2 geleverd top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Topservice en goede prijs kwaliteit verhouding!

Vlotte levering. Goed product. Voldoet aan alle verwachtingen. Top. Heb al meerdere bestelling gedaan en tot nu toe geen teleurstelling. Mvg

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles snel en correct verlopen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering van een prima product aan een goede prijs.

Uitgebreide keuze en snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Pakje ontvangen zoals tijdig gemeld.

Correcte service!

Altijd top!

Elke bestelling altijd perfect en snel!

Vlotte levering

Prima service!