I ordered for the first time on that site, excellent experience even if I live in Belgium. Parcel was shipped on time and in good packaging.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top kwaliteit en top service ook

Kwaliteit van u producen is zeer goed, licht materialen maar toch stevig ! Ik heb nu 4 keer iets gekocht (1 tennis short voor mij, 3 jurken voor mijn partners hun verjaardag) ik ben heel tevreden en zij ook ez zien er prachtige uit. En de service is ook perfect geweest de 4 keer. Van de bestelling tot annskomst thuis alles perfect verlopen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goede kwaliteit, maat klopt!

goede kwaliteit, maat klopt!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb tennispantoffels besteld en snelheid van leveren en kwaliteit zijn top!

Goede naservice

Levering via DHL is fout gelopen en na een mail heeft de klantenservice zelf terug alles opgevolgd en een nieuwe zending via BPost verzonden en uiteindelijk goed ontvangen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Er waren wat problemen met de gift cart Maar de helpdesk heeft ons perfect geholpen

gedeukte verpakking + pakket 2 dagen te laat ontvangen

Mijn pakket is 2 dagen later dan voorzien aangekomen. Jammer dat de bezorger het pakket in de brievenbus heeft geduwd: nu is de verpakking van mijn Kerstcadeau helemaal gedeukt...jammer.

na 10 dagen nog niets ontvangen

ik bestel een racket, ballen en overgrip. Blijkbaar stockprobleem-> overgrip is niet voorraadig en dus ganse bestelling geannuleerd. Tweede keer dat ik iets bestel bij tennisdirect, tweede keer loopt er wat fout

Toffe truien!

Ik kocht 2 toffe, comfortabele truien van Nike. Zitten perfect!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

- snelle levering - goede prijs/kwaliteit - veel keuze

Lange verzendtijd

Tennisrugzak besteld op 28 november en nog steeds niet verstuurd!

Satisfait

Livraison rapide avec suivi, produits de qualité

Jullie zijn telefonisch niet bereikbaar!

Ik heb op 1 december 2024 een tennisjasje en tennisschoenen besteld los van elkaar. Ik wilde de klantenservice bellen om te vragen of dit niet één bestelling zou kunnen worden zodat ik de €8 bezorgkosten niet hoefde te betalen . Máár jullie nummer van de klantenservice is niet in gebruik. Ik heb van 19.15 uur tot 20.00 uur gebeld en niet in gebruik. Ook maandag 2 december was het nummer niet in gebruik: dit vind ik een slechte reclame voor een bedrijf met zo’n goede naam. Ik ben zéér teleurgesteld.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Altijd correcte levering en scherp geprijsd ! Bestel nooit op een andere site . 1 minpuntje is wel het hoge bedrag( 79€) om geen verzendingskosten te moeten betalen . 49€ vind ik persoonlijk beter en zou mij nog frequenter laten bestellen.

negatief

schoenen besteld, zouden opsturen met postnl, van postnl een link ontvangen dat de schoenen geleverd worden, echter niks ontvangen. tennisdirect gecontacteerd, men zou het uitzoeken, sindsdien windstil. ook geen terugstorting van de centen gekregen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel snelle en correcte levering. Goed materiaal.

Zeer tevreden. Snel een keuze kunnen maken. Kwaliteit prijs verhouding dik ok. En super snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en correcte levering. Gekocht product voldoet aan de verwachtingen.

Toppie

Zeer goed en steeds snel en verzorgd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Al een week op levering aan het wachten

Mijn bestelling zou geleverd worden op 1/11. Ondertussen zijn we 8/11 en nog steeds geen pakket ontvangen. Op donderdag 7/11 de klantendienst gemaild hierover maar geen reactie mogen ontvangen.

Alles correct verlopen!!

Zoals altijd word je op constant via mail op de hoogte gehouden van het traject van het produkt! Ook als er problemen zijn met de leveringsdatum die voorzien was

Verkeerde product gekregen

Ik heb tennisschoenen (voor mannen) en sokken besteld. Ik kreeg schoenen voor vrouwen (een andere model en maat) en de verkkerde merk sokken

Verkeerde schoenen gekregen

Verkeerde schoenen gekregen en konden mij niet de goede schoenen opsturen.

Perfecte schoenen

Voor wie voor brede schoenen kiest, de perfecte schoenen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlot, snel en uitstekend assortiment aan goede prijs

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk