Reactie van het bedrijf
Beste Lien,
Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren.
Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie.
In je beoordeling geef je aan dat je een paar schoenen niet had ontvangen en dat het probleem niet werd opgelost.
Ik begrijp uiteraard dat het enorm vervelend is dat je een artikel mist uit je bestelling en wij doen er dan ook alles aan om uit te zoeken waar het mis gaat. Om dit te controleren doen wij een intern onderzoek door de camerabeelden terug te kijken, verder kijken wij naar het gewicht van de zending die onze vervoerder scant zodra zij het pakket in handen hebben.
Op de camerabeelden hebben we gezien dat alle artikelen uit je bestelling in de verzendverpakking werden gestopt, hierdoor concluderen we dat alle artikelen ons magazijn hebben verlaten. Vervolgens controleren we het gewicht en ook het gewicht komt overeen met de artikelen die jij hebt besteld. Hier halen we uit dat je bestelling ook bij DHL volledig is aangekomen.
Uiteindelijk heb je het pakket ontvangen en mis je dus een van je bestelde artikelen. Wanneer het pakket niet beschadigd bij de klant is geleverd, is het voor ons lastig om te achterhalen waar het verkeerd is gegaan. We hebben na onze eigen controles daarom een onderzoek gestart bij de vervoerder, maar helaas hebben we hier nog geen uitsluitsel op gekregen.
We hebben daarom voorgesteld om het voor je op te lossen om een nieuwe zending aan te maken. Helaas had je de schoenen elders besteld en daarom hebben we vandaag een terugbetaling voor je in orde gemaakt. Dit aankoopbedrag wordt binnen enkele werkdagen teruggestort naar de rekening waarmee de bestelling is geplaatst.
Onze excuses voor het ongemak wat is ontstaan!