Correct en snel

Correct en snel levering super

Perfecte service, uitstekende kwaliteit

100% positief

Correct

Is wat je besteld. En ok van prijs

Dik in orde!!

Alles heel vlot en correct geleverd!!

Erbarmelijke klantenservice

Ik plaatste de afgelopen jaren al veel bestellingen zowel bij voetbaldirect, tennisdirect als hockeydirect. Nooit problemen, tot nu. In de bestelling ontbrak een paar schoenen. Ik meldde dit onmiddellijk na ontvangst, maar krijg mijn geld niet terug en word behandeld als een bedrieger omdat op camerabeelden te zien zou zijn dat de schoenen zijn ingepakt. Wie ze gestolen heeft en wanneer is mijn zaak niet, ik heb niks gekregen dus heb recht op terugbetaling. Maar word telkens afgescheept met ‘we laten nog iets weten ‘ en hoor dan niks meer. Jammer want ze hebben een mooi en uitgebreid assortiment maar dit is de laatste keer geweest dat ik er iets bestel. Ik twijfel zelfs om hier stappen tegen te ondernemen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Had zeer snel mijn bestelling bleek te klein uit te vallen retour liep super vlot nieuwe bestelling ook dus super tevreden.

Fast delivery

Fast delivery

heel tevreden

Correcte prijzen, snelle service en zoon is altijd tevreden met de voetbalschoenen !

Super snel geleverd

Snel levering zonder problemen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie kwaliteit, zeer snelle levering!

Geen klachten, alles perfect.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en uitstekende producten

Snelle levering en uitstende producten

top

Altijd tevreden

snelle leveringen, en tot nu toe altijd correct wat is besteld geweest. Graag meer keuze Belgische voelbalploegen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Toppie over gans de lijn!

Toppie over gans de lijn

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle service en goede kwaliteit. Alles verliep heel vlot.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Sportief, goede kwaliteit en leuke kleuren

Snel geleverd, leuke kleuren, lengte en stevig materiaal. Ze schijnen wel een beetje door. Dus daar moet ik dan iets extra onder doen. Maar ik gebruik ze voor dans en ze zijn heel handig

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle, vlotte en correcte van afhandeling bestelling.

'/

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Al meerdere keren bestelling geplaatst en telkens snel mijn bestelling mogen ontvangen.top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

makkelijke website en super snelle levering

Goede site voor leuke sport en voetbalspullen. Makkelijke website en de levering ging heel snel. Voetbalshirtje voor onze zoon besteld, en hij is er erg tevreden mee.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtig gedaan en korte levertijd

Snel en correct.

Vandaag besteld de volgende dag geleverd. Ook bij het kiezen van voetbalschoenen zijn de meeste maten nog voorhanden, wat niet altijd vanzelfsprekend is. Zeer tevreden.

Alles correct geregeld

Super vlotte en correcte service

Super vlotte en correcte service

Alles ging heel vlot

Bezorging

We zijn niet te vreden over het leveren van de goederen, op de bestelling gingen we dit één dag later krijgen wat blijkt er nu dat we er 4 dagen op hebben moeten wachten , dit was een noodgedwongen bestelling daarvoor kozen we voor jullie omdat jullie het de volgende dag beloven het te leveren. Wat niet zo is . Werk dan met betrouwbare partners.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Gantelstraat 14