top service

Perfect tijdig geleverd, dus een blij kind!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kende het bestaan niet, per toeval bij een voetbalwedstrijd op tv jullie naam gelezen en eens geprobeerd. Super content van de levering, kwalitatief en professioneel. Thx en tot de volgende bestelling Johan

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Groot assortiment, goede prijs kwaliteit, snelle levering. Top

Mijn zoon had tijdens een wedstrijd pijn aan zijn voet omdat huidige schoenen te klein geworden waren. Heb tijdens de wedstrijd 5 minuten nodig gehad om nieuwe te bestellen. De volgende dag reeds geleverd. Top. Ook zeer goede prijs kwaliteit.

Snelle verzending

Snelle verzending Goede communicatie , over verzending, levering

Voetbal is leven.

Voetbal shirt en short bestelt. Goed materiaal en goede pasvorm. Zeker doen.

Supper

Eerlijk gezegd had ik niet verwacht maar amaj het truitje kwaliteit supper zeer tevreden van hop naar de volgende bestelling dank je

Perfecte service, sne & correct

Geen opmerkingen. Perfecte service. Snel & correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Verschillende modellen en maten besteld. Zeer vlotte levering en retour. Dat die retour betalend is vind ik maar logisch trouwens. Happy customer

Opgelet met terugstuurtermijn!

Let op als je iets koopt op iets langere termijn, als cadeau bvb, waarbij niet onmiddellijk kan gepast worden. Terugsturen kan na 14 dagen onder geen beding!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Beste prijzen en bijhorende service !

Ruime keuze, nieuwste modellen voor de beste prijs en een top service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en prima kwaliteit

Kleinzoon heel blij. Prima kwaliteit en snelle levering.

Gewoon goed

Alles is gewoon top verlopen, ik las hier en daar kritiek, maar dat begrijp ik niet goed hoor, alles is goed verlopen. Zou ik zeker nog doen.

goede service en klantvriendelijkheid

Het artikel was voor mijn kleinkind van 9 jaar als kerstcadeautje. het waren Nike scheenbeschermers (charge Guard Kids). Ze zijn van goede kwaliteit maar spijtig genoeg waren ze te klein. Heb ze geretourneerd en dat ging vlot, net binnen de tijd. Mijn dochter zal dezelfde terug bestellen maar 1 maat groter Dan heeft hij ze al snel terug want hij was er eigenlijk heel blij mee. Toen ik ze bestelde werden ze al de volgende dag geleverd door Post NL.

Slecht

De doos was helemaal stuk

Correcte en snelle levering

Voor mij was het de eerste keer dat ik bij jullie besteld had , en tis zeker in orde

Snelle en correcte levering

Zeer snelle levering, 1 dag na de online bestelling werd ons item correct geleverd.

topervaring

Gemakkelijk bestellen, snelle service, en goede kwaliteit. Echt de max

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Buying experience ruined by incompetent carrier (post NL)

The site is legit and efforts are done to improve the service and listen to the clients. The buying experience was negative because incompetent carrier - post NL which should be avoided.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snelle en correcte levering

Nogmaals snelle en correcte levering

Vlotte verkoop

Alles is vlot verlopen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles perfect in orde En heel snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Helft van de levering kon niet geleverd worden na bestelling, verkeerd bedrag gecrediteerd

Ben steeds tevreden geweest over voetbaldirect.be, tot nu... had via website 2 paar voetbalschoenen besteld. Na 2 dagen bleek dat er 1 paar toch niet kon geleverd worden wegens geen stock uiteindelijk, deze ging gecrediteerd worden. Wat blijkt nu uit de levering ? Het paar waarvan ze zeiden dat niet kon geleverd worden, werd toch geleverd, en het duurdere paar werd niet geleverd. --> Ben dus gecrediteerd voor het goedkopere paar, en moet het duurdere paar betalen, terwijl ik het omgekeerde geleverd heb gekregen ! Een klacht is opgemaakt,heb foto's van de levering opgestuurd naar de klantendienst.

Geen bestelling ontvangen

2 weken geleden bestelling geplaatst en bestelling verloren gegaan, na mailtje konden ze geen nieuwe sturen en is het geld terug gestort op mijn rekening.

Slechte levering

Product is prima, niet tevreden over bezorging, met post nl, afhaalpunt, binnen paar dagen halen terwijl ik een pakjesbrievenbus heb. Dan kan ik zelf ook naar de winkel . Geen gemak

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk