Snel

Snel sneller snelst , dat is hockeyDirect voor haar leveringen.

Goeie hockeyschoenen voor korfbal op kunstgrasvelden

Onze dochter zit in een korfbalclub. De buitenwedstrijden worden op kunstgras gespeeld. Er zijn erg weinig betaalbare korfbalschoenen te vinden. Hockeyschoenen zijn hiervoor ook erg geschikt. We vonden die handig en snel op HockeyDirect.be. We gaan jullie website nog gebruiken!

Vlotte, snelle bediening

Alles tip top in orde en vlug in de brievenbus.

Bestelling niet gekregen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen Ook geen bericht van langs gekomen in brievenbus Zou u mij iets kunnen laten weten aub Mvg Lionel Debroux

Livraison hyper rapide. Prix les plus bas. Je recommande

service parfais

commande vendredi 17 h , livrer samedi 11 h.

Volledig beschermd

Sorry ik ben geen hockeyspeler maar ik gebruik de beenbeschermers Voor………….bescherming bij houtklieven en dat geeft een veilig gevoel Zeer tevreden!!!!

Snelheid

Sneilheid en good product

Livraison est très rapide, retour est facile. conseillé

Je suis très contant de faire les achats chez HockeyDirect. mais c'est dommage que le site est seulement en neerlandais et il y a choix du langue juste pour faire la commentaire.

super!

werkt: doet wat het belooft: maakt schoenen droog en haalt de geurtjes weg. Wordt eveneens gebruikt voor de bokshandschoenen van de dochter. Eenvoudig te gebruiken: enkel duwen op 1 van de drie mogelijke opties en hij begint af te tellen en stopt wanneer het klaar is.

snelle levering zoals verwacht. Helaas waren de indoorhandschoenen nogal klein waardoor de M paste voor de zoon die een S-paar had besteld. De maattabel is dus niet van toepassing hierop.

Nog aan het wachten op bestrlling

Dank voor jullie mail met de vraag of ik blij ben met mijn (geleverde) bestelling. Helaas is de bestelling tot op heden niet toegekomen. We zijn in blijde verwachting!

Nickel, pas de souci.

Tout comme prévu, qualité de produits, livraison comme prévu. Rapide, efficace.

Altijd goed!

Veel keuze, goede prijzen en vlotte levering!

Snelle en onberispelijke levering!

Niets op aan te merken. Product geleverd zoals gevraagd. Goede service!

topprijs voor topartikelen

ik heb onlangs voor mijn 2 zonen indoorsticks & handschoenen gekocht. Er was een ruime keuze aan zeer democratische prijzen. De levering was snel en de boys zijn zeer tevreden over het gekochte materiaal. Top !!

Heel snelle levering.Besteld in late namiddag,'s anderendaags(zaterdag)geleverd.

Wel wat verwarrend.Je denkt als Vlaming je eigen economie een beetje te steunen(hockeydirect.be),en dan blijkt het een bedrijf te zijn in Nederland.Niet dat ik iets heb tegen Nederlanders,maar het is toch iets misleidend.Voor de rest alles O.K.

product prima, maar leveringsdienst onvoldoende

Wij bestelden 2 x op relatief korte termijn bij HOckeyDirect. Beide keren was de service en de verwerking snel. Ook zijn we tevreden van de kwaliteit van de producten zelf. Toch liet tot 2 x toe de levering te wensen over: tot 2 x kozen we voor aan huis levering, maar 2 x waren we thuis op het moment van de levering maar kon dit zogezegd niet afgeleverd worden. Dit maakte dat we 2 x naar een afleverpunt moesten gaan wat uiteraard een beetje haaks staat op de makkelijkheid van aan huis leveren.

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, ruim aanbod, goede prijzen

Sterk in klantenservice

Al tweemaal een bestelling geplaatst en super tevreden van mijn winkelervaring op hockeydirect. Hockeydirect is sterk in het bieden van een een online shopervaring die lijkt op een fysieke winkelervaring. Je voelt de sportmasseur tot in de huiskamer. Vooral heel tevreden van de gebruiksvriendelijkheid en de goede klantenservice. Communicatie en verzending zijn top.

Uitstekende service

Niets op aan te merken. Scherpe prijzen en super snelle levering

Wij wachten nog steeds op onze levering

Wij hebben nog niets ontvangen

Low prices and fast delivery

Great assortment for very competitive prices. My order was delivered the very next day, could not be happier as a customer.

Snel,correct

Bestelling gedaan die snel en correct is geleverd en assics schoenen zijn prima. Maat is correct en aan te raden 'iet enkel voor.hochey maar zeker ook voor golf. Thx

Geen opmerking. Topservice

Goede stick voor beginnende hockeyspelers.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk