Een bedrijf die zijn afspraken niet nakomt!!

Op 4 juli 2024 is onze boxspring geleverd compleet met topper. Nu blijkt de topper te zacht en volgens afspraak mag je proef slapen en niet goed dan omruilen! Wij zijn nu vanaf 1 augustus 2024 bezig om de topper om te ruilen meerdere malen telefonisch contact gehad en de eigenaar geeft aan dat de topper onderweg maar tot op heden heeft er geen omruiling plaatsgevonden. Ook via de email de zaak aangekaart bij de eigenaar maar daar word niet op gereageerd. Wij waren uitgegaan van de reviews maar deze man geeft niet thuis! Mijn vrouw heeft een slechte rug en kan op deze topper niet slapen! Zeer slechte service van Boxspring Etten-Leur. Pas op met wie u in zee gaat!! Deze man is onbetrouwbaar.

Top klantenservice en kwaliteit

Ik heb de Boxspring Waalwijk bij Boxspringettenleur gekocht, en de service was geweldig. Het team was vriendelijk, behulpzaam, en de levering was snel en netjes. De boxspring is stevig en comfortabel. Echt een aanrader voor wie goede service en kwaliteit zoekt!

Een geweldige matras voor een goede nachtrust

Ik heb de Auping matras 180 x 200 gekocht, en het is echt een wereld van verschil. Het matras voelt stevig en comfortabel aan, precies wat ik zocht. De kwaliteit is top; je merkt meteen dat het gemaakt is van goede materialen. Elke ochtend word ik fris en zonder rugklachten wakker. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een goede nachtrust!

Markthof 11

4873 JA Etten-Leur