Vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg goed geholpen met het kiezen van de kleur en op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook was het super snel verzonden nadat mijn bestelling binnen was!
Patricia bedankt voor je mooie review. Echt heel lief. Liefs Estee
Marie-Anne heeft 5 extra stappen gezet in haar dienstverlening aan mij. Dat was goud waard, ik begreep al na 2 appjes dat de vele positieve reviews terecht waren! De levering was ook conform afspraak en ik ben dusdanig blij met het product (clip in extensions, heerlijk zacht en mooie kleuren) dat ik er waarschijnlijk nog een paar ga bijbestellen.
Hier worden wij zo blij van, hier doen we het voor. Heel erg bedank voor deze prachtige review. Onze dag kan niet meer kapot. Liefs Marie-Anne Estee Paris
Zeer snel en goed geholpen. Superblij met het resultaat!
Dank je wel voor de mooie review. Liefs team Estee Paris
Ongelofelijk wat mij hier is overkomen... dit klinkt surrealistisch maar er is geen woord gelogen! Ik heb klakkeloos besteld en geen seconde nagedacht om contact op te nemen ... want ik wilde haar en ik wilde het gisteren !!! Dus besteld ... en je raadt het al... 1 groot fiasco! Meteen gemaild en advies gevraagd ( dat zou je dus vantevoren moeten doen , maarja ) Ik ben enorm goed geholpen en heb meteen het mooiste haar de juiste kleur en de juiste verzorging gekocht ! In 1 woord fantastisch! Ik ben Ongelofelijk blij ! Ik ga zeker zeker zeker doorvertellen wat voor een goed geweldig product en service aanwezig is en zou ook zeker aanraden van te voren contact op te nemen ipv snel snel bestellen... 100% goed ! Kwaliteit en Service.... nogmaals FANTASTISCH
Wouw wat een geweldige review, hier worden we zo blij van. Heel erg bedankt hier voor. Liefs Marie-Anne Estee Paris
Wat een prachtig haar. Met goede verzorging kunn je het makkelijk drie keer omhoog laten plaatsen. Heel zacht haar met een hele mooie glans en de eigenaresse staat altijd voor je klaar. In één woord top voor mij geen ander haar meer.
Dank je wel Odette voor jou mooie review. En uiteraard helpen wij onze klanten graag. Liefs Marie-Anne Estee Paris
Geweldig bedrijf met top medewerkers. Super service en top kwaliteit!
Bedankt voor u review, hier zijn we erg blij mee. Liefs Team Estee Paris
Al jaren super te vreden over de kwaliteit van het haar en de uitstekende service! Ze staan altijd voor je klaar.
Thanks Anne voor je mooi woorden en heel graag tot ziens in ons nieuwe pand die bijna klaar is. Liefs Marie-Anne Estee Paris
Estee Paris, als je kwaliteit wilt. Anne Marie in Haaksbergen is een ontzettend lieve en gepassioneerde vakvrouw! Altijd goed en eerlijk advies .
Thanksssss, hier doen we het voor.
Top bedrijf, gerund door deskundig en vriendelijk personeel. Maatwerk en kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Mark, bedankt voor je mooie review, en graag tot ziens. Marie-Anne Estee Paris
Na het proberen van meerdere merken extensions zijn de extensions van Estee Paris voor mij al enige jaren de favoriet! Mooie volle plukjes van zeer goeie kwaliteit. De service van Estee Paris is ook altijd heel goed!
Blij dat je zo tevreden bent met onze hairextensions, en heel graag weer tot de volgende keer.
Marie-Anne is niet alleen super lief, maar ook nog eens een expert in het aanbieden van kwalitatief mooi haar! Elke keer als ik wat van Estee-Paris koop ben ik super tevreden. Haar v-part haarstuk laat mij altijd weer een stukje meer mezelf voelen.
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je V-Part. Liefs Marie-Anne Estee Paris
Ben al jaren gespecialiseerd in Hairextensions. Heb vele merken geprobeerd, maar voor mij kan geen enkel merk Estee Paris toppen. Niet alleen het haar is van een prachtige kwaliteit, je betaald hiervoor een eerlijke prijs, en de service is helemaal top! De levering is supersnel, en het personeel is zeer competent en staat altijd goed gehumeurd voor je klaar.
Hier worden we zo ontzettend blij van, dank je wel. Liefs Marie-Anne Estee Paris
Ik heb al jaren (zeker 5 jaar) haarstukjes van Estee Paris. Het haar is van Europese kwaliteit met een natuurlijke glans.Het blijft erg mooi. Zelfs na jarenlang dagelijks gebruik. Ik heb wel de bijbehorende producten zoals de shampoo, conditioner en olie. Het is ��n keer aanschaffen. Je doet er echt heel lang mee en hierdoor blijft de kwaliteit van het haar optimaal. Ik heb veel haarstukken geprobeerd maar, telkens liep het weer uit op ��n grote teleurstelling. Geen glans meer, onderaan de punten ��n dikke bonk haar. Kortom heel veel ergernis. Totdat ik in aanraking kwam met de haarwerken van Estee Paris. Er ging een wereld voor me open. Zoals ik al zei,mooi europees haar met een natuurlijke glans. Goed vast te maken in je eigen haar. Wind- en waterproof :-) En niet van je eigen haar te onderscheiden. Mocht je echt op het punt beland zijn dat je het woord haarstuk niet meer wilt en kunt horen en je er zo klaar mee bent probeer dan nog ��n keer de haarwerken of extensions van Estee Paris voordat je het boek sluit. Ik kan je bijna 100 procent garanderen dat je nooit meer iets anders wilt.
super dat je zo blij bent met ons, dank voor deze review.
prachtige hairextensions en snelle levering, echt heel blij mee.
Altijd fijn om te horen dat onze klanten zo tevreden zijn, daar doen we het voor.
Goede communicatie. Fijne lieve mensen en een geweldige kwaliteit hairextensions. Ik ben een zeer tevreden klant!
Dank je wel voor jou review, wij zijn ook blij met jou als klant.
Ik was erg sceptisch, maar toch geprobeerd. Na een aantal weken werden de wimpers voller en langer. Ik was erg onder de indruk en ben erg blij met het resultaat. Ik gebruik het nu ter ondersteuning om het mooie resultaat te houden.
Al sinds jaren altijd blij mee! Heel goede kwaliteit. Het haar is altijd mooi, heel zacht en gaat lang mee! Uitstekende service, altijd vriendelijk, denken met je mee en competent
Estee Paris ! Beste Hairextensions die je kan hebben ! Super Kwaliteit ! Zelf werk ik ook met de Haren van Estee Paris in mijn salon, mijn klanten zijn super tevreden en willen niks anders meer , en uiteraard ik ook niet meer! De haren vallen zo natuurlijk en de kwaliteit is heel smooth en Silky. Gewoon Top !
Onlangs heb ik haar extensions aangeschaft en ik ben meer dan tevreden! Deze extensions zijn gemaakt van echt natuurlijk haar en zijn werkelijk schitterend. Het haar voelt zijdezacht aan en heeft een prachtige glans, wat een natuurlijke uitstraling geeft. De levering was ook verrassend snel, wat een extra pluspunt is. Voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, mooie extensions van echt haar, kan ik deze ten zeerste aanbevelen. Uitstekende kwaliteit en snelle service!
Topkwaliteit haar voor goede prijs! Ik koop al jaren mijn haren in bij estee paris , het haar blijft echt supermooi en de nieuwe kleuren zijn helemaal top , zelfs in de donkere kleuren zijn ze nog gemengd zodat het bij vele kleuren aanpast ! De nieuwe tapes zijn ook super , nu met een haarinplant aan de voorzijde zodat het niet zo�n glimmend stukje plastic meer is ! Ze zijn altijd vernieuwend qua kwaliteit en kleuren en de service en leveringen zijn perfect
thanks xxxx
Mooi assortiment aan hairextensions. Het haar is mooi vol en blijft ook heel erg mooi. Tevreden klant!
Zeer tevreden over de producten van EsteeParis. Schampoo +mask+oil. Je hebt er weinig voor nodig. De argan oil geeft een mooi glans over je haar. Ik heb een goede uitleg gekregen hoe je de producten moet gebruiken
Ik bestel al jaren hier mijn haar. Top kwaliteit want het haar is en blijft zo lang soepel en zacht. Je krijgt ook verzorging tips mee om n�g langer met het haar te doen. Ook altijd fijn en eerlijk advies. Snelle communicatie en snelle levering. Kortom een aanrader!
thanksssss
Aller eerst, wat een leuk en professioneel personeel. De service van estee Paris is echt heel goed. Ze nemen de tijd voor je en kijken ook echt na jou als persoon. En geven je dan ook advies wat het beste bij jou als persoon past. En dat vind ik wel erg belangrijk. Ook vind ik het erg belangrijk dat het haar een goede kwaliteit heeft, en dat is zeker het geval. De kwaliteit van de haarstukken zijn echt van het beste kwaliteit. Dus ik zou estee Paris dan ook echt aanraden.
Sinds 1999 ben ik al gespecialiseerd in Hairextensions. Ik heb vele merken voorbij zien komen en ook geprobeerd, maar Estee Paris zit wel in onze top 3. Super mooie zachte kwaliteit, die ook na 3 maanden nog steeds mooi en zacht is (bij de juiste verzorging uiteraard). Wat ik het meest waardeer aan Estee Paris, zijn de ontelbare kleuren en kleurcombinaties. Alle astinten en high-lowlight kleuren zijn er waardoor ik perfecte haarverlengingen kan creeeren. Mooie volle plukken, klit nooit en in onze salon kunnen wij de Estee extensions zelfs weer hergebruiken zodat de klant wel 6 maanden met deze extensions kan doen. Top kwaliteit, top kleuren. Kortom: wij zijn fan!
Wendy bedankt voor je mooie review, Je bent zelf ook een vakvrouw en zijn ook blij met jou als klant. Liefs Team Estee Paris