Slecht

In september een filter voor de jacuzzi besteld en betaald. Maar tot op heden nog niets ontvangen. Diverse keren gemaild, maar ook geen reactie. We vinden het vreemd dat er ook geen telefoonnummer meer op de site staat. Bedrijf staat nog wel in de KVK.. maar dit vinden wij wel heel vreemd.

fraudeurs

Duidelijk een zaak die niet meer bestaat. Bestelling van begin september niet ontvangen. De zaak is niet bereikbaar. NIETS bij bestellen.

Bestelling nooit gehad

Heb meerdere malen contact gezocht met dit bedrijf, maar krijg gewoon 0 reactie. In september een bestelling geplaatst en betaald en nog steeds NIKS ontvangen. Bestel nooit wat bij dit bedrijf!

Bestelling niet geleverd en geen geld terug

OP 11-09 bestelde ik 2,5 liter Spa-Balancer met 10% korting en direct betaald. Order werd via mail bevestigd. Na ca 2 weken via mail gereclameerd over uitblijven levering. Reactie: word na het weekend geleverd. Daarna weer 2 weken geen reactie, ook niet op nieuwe mails. Toen 2 weken geleden bericht dat product niet geleverd kan worden (terwijl vandaag 28-10 op de website staat dat het op voorraad is...) en dat bestelling geannuleerd werd. Ik ben via mail met annulering akkoord gegaan, natuurlijk onder de expliciete voorwaarde dat het door mij via creditcard betaalde bedrag teruggestort zou worden binnen 14 dagen. Dat is nu ruim 2 weken geleden en nog geen stuiver terug gezien. Ook geen reactie gehad op mijn mail, diept triest allemaal. Ik ga nu vervolg stappen in gang zetten. Doe je voordeel met deze ervaring, het levert mij veel frustratie op! En hopelijk alsnog betaling.

binnen 8 werkdagen thuis, super

geen of trage reactie bij problemen

telefoonnummer op de site is nooit bereikbaar. mail wordt na 3 a 4 dagen pas beantwoord. Bestelling geplaatst van ruim 200 euro die na 3 weken nog niet geleverd werd (terwijl het op de site vermeld stond als 'op voorraad')...heel veel mailtjes gestuurd en ergernis !. uiteindelijk na ruim een maand mijn geld terug. niet best allemaal !

Garantie

Producten gekocht, helaas ging dit binnen 4 weken stuk. We konden dit omruilen perfecte service

Garantie

BP2100G1 besteld, Deze was na 4 dagen stuk. Deze hebben wij mooi kunnen omruilen perfecte service.

contact

Na verschillende vragen, producten besteld zeer te vreden mee.

service

Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld van nemen.

goed verpakt.

Storing

Wij hadden een storing aan onze jacuzzi, door technische hulp kunnen wij nu weer bubbelen. Bedankt Zwemreus

kwaliteit

Prijs kwaliteit perfect.

Er staat netjes dat het langer kan duren maar ik had de onderdelen al binnen 2 werkdagen binnen.

Levering

Snelle levering van producten die moeilijk te krijgen zijn maar gelukkig hebben we nu het juiste adres.

Zeer prettig ervaren

Professioneel bedrijf, goede communicatie, vlotte en correcte leveringen.

Service

Mail contact gehad over een storing, op de technicus zijn advies handelingen uitgevoerd. Waar uit de sensor defect was, besteld en gemonteerd. We kunnen nu weer genieten van de spa. Top service l!!

service

Ik ben goed geholpen met de keuze van mijn zwembad.

Producten snel geleverd

Binnen 2 werkdagen had ik mijn producten binnen.

Ware zurückgeschickt und Geld ist weg

Bestellt falsch bekommen, wieder zurück zum Händler und keine Antwort Geld ist weg.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Juiste producten en goede prijs kwaliteit

Prima! Blij met het gekregen advies over het schoonhouden van onze jacuzzi.

Duidelijk advies gekregen over het schoonmaken en houden van onze jacuzzi. De bestelling was vervolgens snel in huis. Nogmaal dankjewel!

De Wieken 29 c

8801 RA Franeker