Geweldig bedrijf die ik iedereen kan aanbevelen die op zoek is naar een waterontharder

Dit bedrijf kan ik iedereen van harte aanbevelen. Ze nemen de tijd om je alles goed uit te leggen. Bij het plaatsen waren we ook zeer tevreden.

Zeer vlotte afhandeling

Online keuzemenu zou beter kunnen. Z’welkvapparaat voor welke situatie geschikt is

Fantastisch geholpen!

Super goede ervaring met AQMOS Waterbehandeling. Ze hebben de LESS 15 bij ons geïnstalleerd. Er bleek helaas iets stuk te zijn in het apparaat zelf, wat ze uitmuntend hebben opgelost door direct met een oplossing te komen. Ze namen direct verantwoordelijkheid en nu hebben we een super werkende waterontharder. Blij mee!

goed apparaat, snel aan de sluiten, mooie koppelingen. prijs, kwaliteit prima.

goed apparaat, snel aan de sluiten, mooie koppelingen. prijs, kwaliteit prima.

zeer tevreden

top

Ik gebruik het nog maar juist.

Ik gebruik het nog maar juist

Perfecte service en communicatie!

Perfecte ontharders voor een goede prijs-kwaliteitverhouding! Behulpzame medewerkers die je graag helpen bij het kiezen van de perfecte ontharder voor jouw situatie.

Perfecte service

Even paar zakken zout opgehaald in Oldenzaal, perfect geholpen

Goed advies

Goed advies en een scherpe prijs.

Zeer hulpvaardige service

Geen vraag was teveel en steeds een snel to the point antwoord.

Goede service en prima uitleg.

Na een waterschade snel ter plekke om de waterontharder te controleren en een nieuwe te installeren.

Kundig personeel !!

Uitstekend telefonisch advies.

Uitstekend!

Van het eerste contact tot de levering gewoon helemaal prima. Goede monteur, vlotte installatie. Helemaal blij.

Snelle en professionele service!

Wij waren erg tevreden over de service van Aqmos. Snel en professioneel!

Zeer goed!

Bij het bedrijf in Oldenzaal langs geweest en daar duidelijke uitleg gehad over de apparaten die zij verkopen. Vervolgens geleverd en gemonteerd door een kundig monteur.

sehr gute Anlage

sehr gute Anlage

Was goed aangekomen

Begin veel problemen gehad alle leiding verstopt moet alles moet met grote stofzuiger gezogen worden we zijn bijna heel week niet geducht

Vriendelijk onthaal, goed uitleg en zeer gastvrij. Apparaat werkt echt fantastisch

kennis van zake en zeer klantvriendelijk

Zoekende op internet kwam ik bij de website Aqmos. Ik ben geen kenner van waterontharders dus wist ik niet goed welk apparaat voor mij geschikt was. Dus telefonisch contact gezocht en toen werd ik uitgebreid voorgelicht en kon ik de keuze maken.

Perfecte service

Ik heb bij Waterontharderbestellen.nl een Aqmos waterontharder besteld. Deze werd bezorgd met een gebroken deksel en dat heb ik direct gemeld. Men zou per direct een nieuw deksel opsturen, maar ik ontving niets. Na een paar maanden begaf de adapter het. Kan gebeuren, dus geen paniek. Ik belde weer en herinnerde men tevens aan de belofte van de deksel. Nadat ikna twee weken nog steeds niets had ontvangen, belde ik Aqmos zelf maar even en binnen 24 uur had ik een nieuwe adapter in huis en werkt mijn Aqmos waterontharder weer perfect. Ik had dus gewoon een fantastisch product bij een verkeerde leverancier gekocht. PRIMA SERVICE, AQMOS!!

keurig

netjes vlot goede prijs verhoudingen

Geweldige service en vriendelijk personeel

Supervriendelijk en behulpzaam

Contact gehad na aanschaf van een waterontharder met lekkage welke direct vanuit de fabrikant was geleverd (fabrikant had daarin een verkeerde procedure gevolgd). De fabrikant gaf bij reclamatie echter geen reactie. AQmos was als Nederlandse distributeur van het betreffende merk evengoed bereid om te helpen. Het probleem via videobellen kunnen vinden en ik heb uitgebreid uitleg gekregen over de stappen ondernomen om het probleem te verhelpen met een vervangend onderdeel verstrekt door AQmos. Super service! Hartelijk dank!

Ze hebben de installatie niet uitgevoerd

Ze hebben me telefonisch 1 keer gebeld en me niet kunnen bereiken. Niet voicemail ingesproken.Ik heb met een half uur 3 keer terug gebeld maar niemand kunnen bereiken. Het was een 06 nummer zonder vermelding wie het was. Ze beweren dat de monteur heeft aangebeld, terwijl er vier personen thuis waren. Later zelf gebeld om te vragen wanneer de monteur komt, hebben ze aangegeven dat de installatie niet door kon gaan dat de monteur mij 1 keer niet heeft kunnen bereiken. Heel onvriendelijk eigenaar met chanterend gedrag door de telefoon.

Slordig

Netjes maar ik moest achter de rekening aan.

Eekboerstraat 28 /M

7575 AX Oldenzaal

0541 - 234 560

Over AQMOS Waterbehandeling

Waterbehandeling begint bij AQMOS In het kort: Uitstekende service, een ruime selectie, snelle verzending en transparantie. Bij ons vind je gewoonweg de beste producten voor de beste prijs.