Zeer tevreden van de servvice

Snelle levering en overzichtelijke website,

Goede info vriendelijk en professioneel

Goede info vriendelijk en professioneel

uitstekende keuze

Ben goed geïnformeerd, ook na de keuze nog extra info gekregen over eventueel nog beter alternatief, en update info. enz. In mijn geval zocht ik een model dat in een (vochtige) kruipruimte kan staan. En dit was mogelijk, met garantie uiteraard. (deze info is moeilijk te vinden op het internet) met een klein slangetje was het zelfs nog mogelijk om het zout reservoir toch nog net buiten de kruipruimte te plaatsen. Ondanks de iets moeilijkere situatie was het geheel ruim de binnen 2 uur geplaatst.

prima service en goede kwaliteit

Goede zoutontharders besteld, makkelijk te installeren en fijn zacht water voor een goede prijs.

Adequaat en goed oplossen van probleem met zoutvat en snel gemonteerd

Doen wat ze beloven!

Fijne ervaring met dit bedrijf. Korte levertermijn en doen wat ze beloven. Erg fijn om samen te werken met specialiste.

Goed service

Na wat heen en weer communicatie, hebben we op basis van hun advies een goede keuze kunnen maken.

Persoonlijk advies en snel geholpen

Ik heb telefonisch advies gehad van Aqmos en ben daarna zeer snel geholpen. Aqmos heeft sinds kort een mooi online systeem waar je gemakkelijk vragen kunt stellen over je order. Zo kon ik gaanderweg toch nog mijn LESS-10 omzetten naar een LESS-15 i.v.m. gezinsuitbreiding. Ook hier vriendelijk geholpen. De installatie werd vlot in gang gezet. De installateur zelf zag in het begin wat problemen en kwam lichtelijk gefrustreerd over. Hij zag het niet helemaal zitten om een doorvoer te maken vanuit de meterkast naar de voorraadkast. Maar na 10 minuten had hij het toch voor elkaar gekregen en heeft hij zeer net resultaat gegeven. Al met al heel tevreden met Aqmos.

Het doet wat het moet doen, zonder gedoe

Score: 10

Goede en snelle klanten service

Score: 10

Kruipruimte was krap op eerste instantie,maar samen is het wel goed gekomen top service en het water ontharder is ideaal moet ik zeggen.

Score: 8

Prima service en kwaliteit/prijs verhouding top. Geen kalk meer in de badkamer. Zeker aan te bevelen.

Score: 10

Goede service en heel vriendelijk We genieten nu enkele dagen van de ontkalker 100% tevreden

Score: 10

Vriendelijke service! Ook laten plaatsen door kalkrem. Goed werk geleverd! Goed materiaal. Tevreden klant hier!

Score: 6

Koen is een prettig contactpersoon, prima bereikbaar en komt betrouwbaar over. Ik heb helaas een week moeten wachten voordat de bestelling er was, wel al meteen betaald bij de bestelling.

Score: 10

Nette prijzen en goede service!

Score: 10

Prima apparaat werkt net een dag maar is al voelbaar,kleine beschadiging aan kap maar Koen heeft het direct opgelost.

Score: 10

Goed geadviseerd welke ontharder ik echt nodig had, en ook bij de installatie. Snelle levering!!

Score: 10

Uitstekende service. Telefonisch en via whatsapp goed bereikbaar. Aanrader!

Score: 10

Zeer tevreden over de waterontharder, Koen denkt mee over de mogelijkheden en de waterontharder is vakkundig geinstalleerd. Zeker de helft minder wasmiddel nodig en geen kalkaanslag meer.

Score: 8

vlugge installatie, na netjes gebeld dat eerste afspraak niet door kon gaan

prima service

Score: 10

Ben super fijn geholpen, Koen is een man die meedenkt. en daarnaast eerlijke prijzen voor de producten, en niet te vergeten een vlotte levering. Ook van het geven van support op afstand is geen enkel probleem. heb de ontharder dan ook zelf kunnen installeren. En ben er super tevreden over, dit is douchen 2.0 hoor. Aanrader!!!!

Score: 10

Super snel geleverd en doordat ik een klein dingetje over het hoofd had gezien kwam hij met een prima alternatief en super oplossing.

Score: 10

Goede service en snelle levering

Eekboerstraat 28 /M

7575 AX Oldenzaal

0541 - 234 560

Over AQMOS Waterbehandeling

Waterbehandeling begint bij AQMOS In het kort: Uitstekende service, een ruime selectie, snelle verzending en transparantie. Bij ons vind je gewoonweg de beste producten voor de beste prijs.