Score: 10

Prima en eerlijk advies vooraf, vakkundige installatie en zeer klantgerichte service. Absolute aanrader.

Score: 10

Snelle levering, uitstekende installatie en uitleg

Super service

Doet wat het moet doen

Score: 10

Goede service, hulp bij installeren

Score: 6

Onze waterontharder was niet op voorraad. Deel levering van de aansluit set was snel. Slechte communicatie status en het transport vanuit Duitsland en levering duurde uiteindelijk meer dan 2 weken.

Score: 10

Keurig contact en zeer nette afhandeling. Mooi apparaat en zoals omschreven.

Goede en snelle service

Score: 10

Eindelijk een bedrijf die pal achter zijn product staat. Eerst info gezocht over de waterontharder maar ik had toch nog een aantal vragen. Ik de beste man gebeld en nam gewoon snel op. Hij nam echt de tijd om gewoon al mijn vragen te beantwoorden en zei na afloop dat ik hem ten alle tijden gewoon kon bellen als ik ging beginnen met installeren. Vervolgens de ontharder besteld in nog geen 24 uur later al compleet binnen gekregen. Keurig in een goede verpakking met aan de onderkant zelfs een houten plankje voor extra stabiliteit. Dit komt dan wel zo bij de fabriek vandaan, maar toch heel netjes. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Score: 10

Goede prijs, alles erop en aan Beschrijving voor installatie mag wel wat duidelijker

Score: 10

Top service van advies tot installatie. Voorbeeld voor veel bedrijven.

Score: 10

Goede service. Geeft goed advies en behulpzaam als je belt. Uitstekende kwaliteit waterontharder.

Score: 10

Supersnelle levering en perfecte after service!

Score: 10

Enorm blij met de waterontharder. Goed en snel geholpen en netjes geinstalleerd, met vooraf deskundig advies.

top service!

Score: 10

Goede communicatie. Goed verpakt.

Score: 6

Bestelling was zeer snel binnen - er was alleen niet verteld dat er nog meer nodig was/is om ooerationeel te worden (eerste zout-vulling b.v. niet aanwezig)

Score: 8

Super communicatie - betrouwbaar!

Score: 10

Online besteld en zelf gemonteerd. Top service en begeleiding.

Score: 10

Snelle service en snelle plaatsing

Score: 10

Nu al meerdere waterontharders bij jullie afgenomen en telkens een zeer goed contact, snelle service en goede begeleiding / uitleg. Top product, top service en ga zo door!!

Score: 10

Vriendelijke te woord gestaan, duidelijke uitleg. Snelle levering. gemakkelijke installatie.

Score: 10

Hij heeft alles goed voor elkaar. Alles past netjes in de meterkast.

Score: 8

Snelle levering. Goed te woord gestaan. Alleen jammer dat de website niet duidelijk was met de uitleg hoe te betalen.

Eekboerstraat 28 /M

7575 AX Oldenzaal

0541 - 234 560

Over AQMOS Waterbehandeling

Waterbehandeling begint bij AQMOS In het kort: Uitstekende service, een ruime selectie, snelle verzending en transparantie. Bij ons vind je gewoonweg de beste producten voor de beste prijs.