pakket is niet aangekomen

Ik heb mijn pakketje nog altijd niet ontvangen. Heb hier ook al een mail voor gestuurd maar geen antwoord op gekregen. Ik heb er 7 dagen op gewacht en ben uiteindelijk ergens anders plastieken moeten gaan kopen. Zou ik mijn geld kunnen terugkrijgen? Met vriendelijke groeten Charlie

doe zo verder

snelle ontvangst en goed verpakt

Volgende dag geleverd, zeer goed verpakt zodanig er geen lekken mogelijk zijn

Volgende dag geleverd, zeer goed verpakt zodanig er geen lekken mogelijk zijn

Alles aan schappelijke prijzen en snelle levering.

Onvoldoende

Snelle gedeeltelijke levering. Nazending waar weinig info over verkregen raakt. Antwoorden niet op mail. Ook via chat en telefoon onbereikbaar. Uiteindelijk nazending kunnen annuleren, met veel geduld.

goede service

goede service. snelle levering

Veel keus en goede prijzen.

Veel keus. Goede prijzen. Snelle verzending. Al lang trouwe klant. Aanbevelenswaardig.

Klantenservice moeilijk bereikbaar en voorraadbeheer is slecht

Ze hebben hem wel; een klantenservice. Heel handig met een chatfunctie op de site. Alleen klopt de aanwezigheid niet (altijd) met de opgegeven dagen en tijden. Dan kun je het doen met een chatbox waar je echt niets aan hebt. Als ze er zijn krijg je overigens wel goede antwoorden en hulp. Een ander punt is het voorraadbeheer. Meer dan eens als ik vlug nog een emmer nabestelde kreeg ik de dag erop (!) een mail dat de verf helaas niet op voorraad was ‘in het magazijn vanwege een voorraadfout in hun systeem’. Dan heb je al wel betaald, maar je weet niet wanneer je weer door kunt werken omdat de verf op is. Je zou denken dat ze dan iets aan het systeem gingen doen. Helaas niet dus.

Erg prettig

WAARDELOOS

2 weken geleden een bestelling geplaatst, bij aankomst 2 artikelen niet geleverd. Vervolgens probeer je via chat(verzoek tot crediteren) alsmede telefonisch contact op te nemen. Nou succes, op chat wordt niet gereageerd en telefonisch meerdere keren niet te bereiken(standaard bandje). Na dit bericht zal er waarschijnlijk wel gereageerd gaan worden met excuses, smoesjes en een hoop bla bla. Beter een andere verfgerelateerde webshop kiezen om te bestellen.

erg tevreden

levering volgens afspraak en het apparaat werkt prima. Ik bestel er nog eentje. Het betreft een ontvochtiger.

Duidelijke site en snelle levering

Kwasten

2 kwasten besteld 1 gekregen

Kwaliteitsverf aan scherpe prijzen

Duidelijke website met kwaliteitsverven aan scherpe prijzen. Snelle en correcte levering van de goederen. Altijd stevig ingepakt om ongelukken te voorkomen.

Slechte communicatie

Het bedrijf reageert niet op e-mails nadat de bestelling deels niet leverbaar was. Komt niet zelf met oplossingen en ‘reageert’ slechts door deelorders te verzenden zonder nadere informatie over de levertijd van andere items. Uiteindelijk enkele weken moeten wachten/mailen voordat de hele order geleverd was. Alles is wel netjes verzonden/ingepakt voor verzending.

Snelle levering , prijstechnisch heel tevreden en super goeie verf!

Levert dus zeer goede verf. Snelle levering. En heel goede prijs .

Bestellen en betalen ging vrij gemakkelijk. Helaas door de Sint wel langer moeten wachten tot het binnenkwam en niet vandaag besteld morgen in huis helaas.

Vieze kleurstalen

Er zaten beschadigingen op sommige kleurstalen en op de donkere kleuren zie je een vieze waas waardoor je de kleur niet goed kan zien. Toen ik contact opnam met de klantenservice zei ze dat ik te laat was met deze klacht. Een defect product ontvangen en klantenservice is niet behulpzaam, waardeloos.

Product zoals omschreven en heel goedkoop!

Eigenlijk een 10 maar helaas niet de eerst volgende werkdag bezorgd maar een dag later.

Goeie Trimetal verf tegen scherpe prijs

De verf werd snel geleverd, goed verpakt. Trimetal is een bekende naam, goede verf, aanrader

Goede service en niet duur

Snel en goed

heb de bestelling binnen 2 dagen ontvangen.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!