Alles in orde gebracht

Mail gestuurd om vergissing in aantal bij bestelling te melden en bijkomend te bestellen aan dezelfde prijs. Het heeft wat moeite en tijd gekost, maar via chat werd dit op een halfuurtje allemaal geregeld. Bijbestelling kunnen doen aan dezelfde prijs. Alles werd in orde gebracht, dus aanbevelen; Ja Jammer dat op mail niet geantwoord wordt (zelfs niet automatisch) en dat de klantenservice enkel in de voormiddag bereikbaar is. Via chat gaat het wel vlot. Dankjewel Joyce voor de aangename en vlotte hulp.

Geen contact na retouraanvraag

Bijna een maand na retouraanvraag nog geen reactie, meerdere keren contact gezocht via chat, mail en telefoon maar iedere keer is de klantenservice gesloten ook al bel ik binnen de openingstijden. Geen idee hoe ik nog in contact kan komen.

Geen service richting de klant

Slecht product ontvangen. Meerdere keren gebeld maar nooit contact na meer dan een half uur. Op mail wordt niet gereageerd en ook niet op het contact formulier via de website. Ik koop hier nooit meer wat.

Mooie prijzen maar slechte verzendwijze

Mijn eerste bestelling behang kwam netjes in een doos aan. De tweede en derde rol die ik bestelde slechts verpakt in plastic, de rollen kwamen gedeukt en vies aan. Tijdens het vervoer is de plastic verpakking kapot gegaan en het behang dus beschadigd. Ik heb een melding gedaan maar heb hier geen reactie op gekregen. Erg jammer want het behang zelf is was wel erg fijn om mee te werken en mits op voorraad had ik de bestelling snel in huis.

Perfecte afhandeling

Verfwebwinkel verkoopt topproducten! Boven dien was het team zo vriendelijk (twee) fouten van mij met de glimlach weer op te lossen. Super!

Verf besteld maar multi-primer toegezonden gekregen.

Na een bericht gestuurd te hebben met hoe of wat nu verder na twee weken nog geen reactie gehad. Niet netjes er kan een fout voorkomen maar daar dan helemaal niet op reageren wordt.

Bestelling geplaatst en de volgende dag werd het al bij mij afgeleverd daar kunnen diverse andere leveranciers niet aan tippen. Met andere woorden erg tevreden.

Prima, snelle levering, veel keus, goede oroducten

Fijne verf, veel keus Snelle levering Top verpakt Ik ben fan

zondag besteld, maandag geleverd. Prijs ook in orde.

Alles top verzorgd!!

Mijn bestelling is top verzorgd!!

Op tijd bezorgd

Netjes geregeld

Prima in orde

Verzorgde produkten, juist op kleur gemengd. Zeer snelle levering. Ruim aanbod van verschillende kwaliteitsmerken.

De verf was uitstekend verpakt en de kleur was zoals besteld .

Vandaag besteld morgen in huis geweldig

In een woord geweldig

Snel en goed!

Snel en goed!

Het is genoeg zo

Pffff

Top product en service

Snelle levering en ik ben zeer tevreden van dit product

Slechte klantenservice

Normaal ben ik heel blij met mijn verf alles wordt snel geleverd . Maar nu heb ik verkeerde verf ontvangen en niemand geeft enige reactie waardeloos. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen maar nu even niet.

Snel geleverd en goed verpakt

Mijn grote bestelling was snel geleverd en goed en stevig verpakt. De verfpotten van 10l zaten netjes allemaal apart in een stevige doos verpakt. Zeer tevreden van mijn bestelling

Snelle bezorging, goede prijs.

Ademende stucloper besteld. Snel in huis en goede prijs.

Verkeerd product en geen contact

Ik schrijf nooit reviews, maar hiermee wil ik toch andere behoeden voor dezelfde fout. Ik bestelde een mengkleur verf en dit bleek een compleet andere kleur te zijn dan de preview op jullie website. Vervolgens heb ik jullie contactformulier ingevuld met mijn klacht, maar geen reactie ontvangen. Ook telefonisch niet bereikbaar. Eigenlijk 0 sterren dus.

Prijs kwaliteit zeer goed . Snelle levering .

Product volgens verwqchting geleverd

Helaas moest ik wel even meer dan week wachten omdat een gangbaar product niet direct op.voorraad was

Verf verkeerd gemengd, misleidende informatie over het product en moeizame afhandeling van de fout

Op de website staat de omschrijving van het product Sigma S2U primer nova: goed dekkend. De primer kan op kleur worden gemengd. De primer wordt met een verkeerde basis gemengd en is daardoor niet licht grijs, maar bruin. De primer dekt niet, het lijkt wel doorzichtige olie die je op het hout smeert. Als je navraag doet bij de klantenservice dan krijg het antwoord dat het normaal is dat de primer niet dekt en dat de kleurafwijking komt doordat het een Sigma verf is die met een kleurcode van Sikkens wordt gemengd. Foto's worden opgestuurd van blik, kleur verf en resultaat met als antwoord: Ja, dit is wat een primer doet. Waarom staat dan op de website dat de verf dekkend is en dat hij op kleur kan worden gemengd??? Pas als een professioneel schildersbedrijf komt kijken naar het resultaat en de verf en vaststelt dat en de verf en het resultaat niet klopt, wordt het geld teruggestort. Met dank overigens aan medewerker Kay die het uiteindelijk snel en correct afhandelt.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!