Prima geregeld

Prima geregeld

Overzichtelijke website en goede.

Overzichtelijke website en goede communicatie over de voortgang van de bestelling. Bij de bestelling had ik zelf een kleine fout gemaakt en deze via e-mail doorgegeven. De ochtend erna direct een antwoord en bevestiging dat het aangepast werd. Helemaal top.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, prima service!

Top site en snel bezorgd

Snel bezorgd en juiste kleuren verf ontvangen. Ook de prijs is voordelig. Aanrader!

Snelle levering!

Snelle levering! Ik ben tevreden

Geweldige service iets verkeerd.

Geweldige service iets verkeerd geleverd wordt meteen gecrediteerd en een kosteloze retour zending

Goed product en snelle levering

Het gewenste product was eenvoudig te vinden. De volgende dag werd het thuis afgeleverd!

De verf is snel geleverd en goede.

De verf is snel geleverd en goede communicatie toen de gevraagde mengkleur niet mogelijk was met de verf die ik wilde. Erg fijn. Bestel graag hier nog een keer in de toekomst.

Rust o leuk vloercoating

Netjes verstuurd en goed product om te gebruiken

Makkelijk

Makkelijk te bestellen en heel vlot geleverd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

in deze tijden kwamen ze nog steeds de.

in deze tijden kwamen ze nog steeds de afspraken na wat ze op de site weer geven. klasse en een goede kwalitiet.

Kwam incompleet binnen helaas...

Kwam incompleet binnen helaas...

Vlotte service

Vlotte service

leuren

Wordt erg moe van van alle shops die maar om een review blijven leuren.

Voor het eerst verf online besteld

Voor het eerst verf online besteld, een blik van 5 liter besteld die niet op voorraad was. Zou dus wat langer duren maar de 2e dag werden er 2 blikken van 2 1/2 liter afgeleverd voor dezelfde prijs, netjes en veilig verpakt.

Een beetje laat ontvangen maar een goed.

Een beetje laat ontvangen maar een goed product

Groot compleet aanbod voor elke schilder. Goede informatievoorziening. Snelle levering. Kortom: zeer tevreden! Top.

Goed product doet wat het beloofd!

Goed product doet wat het beloofd!

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd. Terwijl het bij andere webshops en winkels een levertijd had van 3 weken. Zo toch nog op tijd voor de verbouwing.

Materiaal goed verpakt en snel geleverd.

Materiaal goed verpakt en snel geleverd !!Helemaal goed, gewoon zo doorgaan !!

Ik ben heel tevreden over de snelle.

Ik ben heel tevreden over de snelle levering van de gratis kleurkaarten. Hoefde alleen de verzendkosten te betalen, top.

Perfecte levering

Perfecte levering, en juiste kleur toppie!

Prima verf

Prima verf, snelle afhandeling!

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!