Prima verf

Prima verf, snelle afhandeling!

Snelle levering van het bestelde dat prima in orde was en de roest snel verwijderde.

Duidelijke site en snelle levering.erg.

Duidelijke site en snelle levering.erg fijn !

Fijn dat de blikken in een kleine doos.

Fijn dat de blikken in een kleine doos zaten met wat plastic luchtkamers en dus geen piepschuim of vlokken. Top verpakt.

Snel geleverd, kwalitatief vlot contact bij adviesvraag.

Altijd keurig geleverd conform.

Altijd keurig geleverd conform bestelling. In zeldzame geval niet op voorraad dan zeer snelle nalevering. Betrouwbare betaling en zeer groot en kwalitatief assortiment. Prima om spullen te bestellen.

Ze doen wat ze moeten doen

Ze doen wat ze moeten doen. Snel, netjes leveren met track and trace. Gewoon prima

Snelle levering !

Snelle levering !

Alles netjes verpakt en tijdig in huis.

Alles netjes verpakt en tijdig in huis.

Alels is prima gegaan.

Snelle levering. Top!

Zeer snelle levering en top product!

Zeer snelle levering en top product!

Snelle levering, goede service!

Prima service, snelle levering

Ruime keuze, prima service, scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Top service, snelheid en prijzen

Erg goed bereikbaar, eerlijk advies, scherpe prijzen en zeer snel geleverd. Mijn vaste verf- en toebehoren leverancier geworden!

Snelle levering en perfecte kwaliteit.

Snelle levering en perfecte kwaliteit en prijs!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Ideale manier om aan goede verf te komen.

makkelijk te bestellen.keurig verpaktsnelle levering.

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd.

Monsterpotjes van Farrow&Ball besteld

Monsterpotjes van Farrow&Ball besteld. Een dag later al geleverd. Goede communicatie

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Prima product.

Vlotte levering.

Vlotte levering.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Top.

geweldige service!!!!

geweldige service, goede producten en snelle levering!

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!