Snelle levering, keurig verpakt!

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf! Uitstekende communicatie en leveren zeer snel.Ik kan het bedrijf iedereen aanbevelen.

Ik werd blij

Ik werd blij van het merk verf wat ze hebben in huis en de snelle levering en goede verpakking

Het is hier altijd op tijd

Het is hier altijd op tijd, netjes verpakt. Dus top.

Breed assortiment en goede service

Breed assortiment en goede service

Een duidelijk videofilmpje op de.

Een duidelijk videofilmpje op de website over het product (reparatie dakgoot), het product voldoet prima en werkt precies zoals in het filmpje getoond wordt.Bij bestelling van het product werd snel gecommuniceerd wanneer het product verwacht kon worden en dat bleek realistisch te zijn.Op alle fronten heel goede dienstverlening!

Bestelling gemakkelijk te maken.

Bestelling gemakkelijk te maken.Snelle levering.Eigenlijk, precies zoals je als klant wenst.Zeer tevreden.

Goed behandeld ik had per ongeluk de.

Goed behandeld ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld maar was binnen 4 dagen alweer omgeruild voor de goede kleur helemaal top

Goede producten

Goede producten , ruime keuze , prima Prijs !!!

Snelle levering. Voor vragen goed bereikbaar.

Snelle levering. Goede kwaliteit producten

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.Mooi aanbod van Farrow&Ball.

Top bedrijf.

Top bedrijf.Snelle levering en keurige klantenservice ??

Kwaliteit en deskundig

Behulpzaam en deskundig advies bij telefonisch contact.Uitgebreid assortiment kwaliteitsverf.

Snelle levering, ruim assortiment

Zeer snelle en correcte leveribg

Zeer snelle en correcte leveribg

Goede spullen en snel geleverd.

Goede spullen en snel geleverd.

De volgende dag geleverd. Alles ok en perfect verpakt. Echt tevreden ??

Prima en snel!

Prima en snel!

Bestelling per omgaande ontvangen.

Bestelling per omgaande ontvangen.

Mooi geregeld snel

Mooi geregeld snel

Niet veel gebeurd

Niet veel gebeurd, alles wat ik besteld heb is keurig netjes opgestuurd.

Snelle levering makkelijk om te.

Snelle levering makkelijk om te bestellen

Duidelijke website

Duidelijke website, goeie service en snelle levering ondanks de drukte.

de bestelling is correct en snel.

de bestelling is correct en snel uitgevoerd.We konden direct aan de slag.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!