Gemakkelijk online bestellen en.

Gemakkelijk online bestellen en geleverd volgens afspraak

Snelle levering en prima producten.

Snelle levering en prima producten.

snel geleverd en Farrow Ball dealer

Snel geleverd en telefonisch goed advies gehad en ze hebben Farrow & Ball dus das top!

Zeer snelle verzending

Zeer snelle verzending, uitstekende kwaliteit

Aanrader

Snelle levering, goede kwaliteit voor goede prijs. Goede communicatie over verloop van de bestelling

Snelle levering maar zonder roerstokjes..

Snelle levering. Helemaal blij, alleen zaten er geen roerstokjes bij. Deze had ik wel nodig met twee poten verf (noodzakelijke tip!)

Snelle levering. Gemakkelijk bestellen. Zo in huis

Duidelijke website en goede prijs.

Duidelijke website en goede prijs.Bezorging was volgens afspraak.

Vlotte levering.

Vlotte levering.Goede verpakking.

Super snelle service

Super snelle verzending en reactie van klantenservice.

Snelle afhandeling van de bestelling

Snelle afhandeling van de bestelling

Lekker snel en netjes

Lekker snel en netjes

Netjes op tijd alles ontvangen.

Netjes op tijd alles ontvangen.

Heerlijke service en keurig geleverd

Heerlijke service en keurig geleverd

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Goede levering, slecht product.

De levering was prima, alleen het product valt nogal tegen. Vlekkerig resultaat waar de verfstroken elkaar overlappen en op de bus staat dat je minimaal drie lagen moet aanbrengen terwijl je het product na twee uur weg kunt gooien en het pas na vijf uur overschilderbaar is. Al met al een teleurstelling. En zonde dat je zoveel weg moet gooien.

Goede website, betrouwbare leveringen

Goede website, duidelijk. Geeft direct aan als er iets niet op voorraad is. Wordt direct geleverd, zoals aangegeven. Vier keer iets besteld, en alle keren de volgende dag geleverd via Postnl.

Makkelijke site om bestellingen te.

Makkelijke site om bestellingen te plaatsen. Snelle bezorgservice

Snel geleverd en prima .

Snel geleverd en prima product.

Prima product

Prima product, prima service, prima prijs

Eerder dan verwacht,

Goed verpakt en lekker op tijd.

Gewoon zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort, goed.

Prima. Snel.

Snel verzonden en snel in huis.

Goede prijs en duidelijke communicatie

Goede prijs en duidelijke communicatie. Na mijn bestelling kreeg ik meteen een mail dat 1 gekozen product een langere levertijd had, ik mocht zelf kiezen of ik het een probleem vond om dat product later te ontvangen. De overige producten had ik direct 1 dag later in huis (gemengd op kleur en al!) Echt super!

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!