Prima, alles in orde en snelle levering

Goed, tijdig het afgesprokene geleverd!

Gehele bestel en afleverprocedure goed.

Gehele bestel en afleverprocedure goed verlopen. Geen op - of aanmerkingen.

Nooit meer een andere leverancier

Eerder bestelde ik mijn verf en toebehoren bij een andere gigant. Hier liep ik altijd tegen problemen aan, niet direct verzonden - geen voorraad - onduidelijke communicatie enz enz. Alles wat daar fout ging, gaat hier top! Rap verzonden, grote voorraad en vooral duidelijke communicatie (ze zeggen wat ze doen, en ze doen wat ze zeggen!)

Erg goed advies en snelle levering

Erg goed advies en snelle levering

Snelle levering netjes verpakt.

Snelle levering netjes verpakt.

Hele duidelijke website

Hele duidelijke website, makkelijk te bestellen. Bestelling wordt super snel geleverd en heel is goed ingepakt.

Perfecte service

Perfecte service, grote bestelling met o.a. veel mengkleuren. Volgende dag al in huis!

Levering prima in orde en op tijd,wat.

Levering prima in orde en op tijd,wat wil je nog meer. Hans Mes

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Prima.

Duidelijke product beschrijving

Duidelijke product beschrijving, prima prijsverhouding, zeer snelle levering

Duidelijk shoppen

Duidelijk shoppen, makkelijk bestellen en levering de volgende dag, ik heb zelf een webwinkel en zou willen dat het bij ons ook zo goed was geregeld, respect!.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Concurrerende prijzen en snelle.

Concurrerende prijzen en snelle levering.

Goede Klantsenservice

Goede Klantsenservice, denken met je mee!

Prima aanbod en vlot geleverd

Prima aanbod en vlot geleverd

Snelle levering en super service

Snelle levering en super service

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!