Product zoals omschreven en heel goedkoop!

Eigenlijk een 10 maar helaas niet de eerst volgende werkdag bezorgd maar een dag later.

Goeie Trimetal verf tegen scherpe prijs

De verf werd snel geleverd, goed verpakt. Trimetal is een bekende naam, goede verf, aanrader

Goede service en niet duur

Snel en goed

heb de bestelling binnen 2 dagen ontvangen.

Lost de verwachtingen in!

Verf werd correct geleverd , uitstekend verpakt, met de gevraagde kleur. Top!

Niet kopen!!

Mijn verfpot was helemaal lekkende! Bij het uit de doos trekken liep de verf er gewoon uit. Vervolgens heb ik tot tweemaal toe de klantendienst benaderd maar geen reactie ontvangen. Schade of fouten kunnen gebeuren maar het gebrek aan communicatie stoot mij enorm tegen de borst! Hier koop ik geen verf meer en zou jullie aanraden dit ook niet te doen.

Uitstekend.

Zie boven.

Twijfelachtig

In 2022 hadden we verf besteld wat op kleur gemaakt was. Dit ging toen heel gemakkelijk via de webshop. Zo hebben we meerdere kleuren verf besteld. Eind juli 2024 hadden we zonder problemen een kleur nabesteld via de webshop. Dit wilde ik in november nog een keer doen, alleen dat ging helaas niet meer, moest weer een nieuw account aanmaken en de kleur die we nodig hadden konden we niet meer bestellen. Geprobeerd om te bellen op een zaterdag omdat dan de winkel geopend is, alleen dan krijg je een antwoordapparaat en niemand van de winkel om iets te vragen. 'S maandags maar gebeld en dan krijg je iemand aan de lijn die niet geïnteresseerd is lijkt wel. Ik moest maar een contactformulier invullen, waar ik nooit een antwoord op heb gehad. Na een boze mail, kreeg ik antwoord op mijn vraag. Vanaf toen ben ik weer goed geholpen. Het zou zoveel anders geweest zijn, dat je in het weekend ook iemand te spreken kan krijgen die je van advies kan voorzien.

Ik bestel hier niets meer

Ik heb een primer gitzwart RAL9005 besteld en ontvang lichtgrijs.

Uitstekend apparaat en heel snel geleverd

zeer goede verf aan een scherpe prijs

zeer goede verf aan een scherpe prijs. De verf die ik bestelde en gebruikte is van een zeer goede kwaliteit en zeer gemakkelijk te verwerken.

Correct

Produkten worden zeer snel geleverd. Bij problemen helpt de klantendienst om snel een goede oplossing te vinden.

topkwaliteit verf aan een scherpe ptijs

Jullie beschrijving over verfwinkel klopt terecht en is eerlijk

Snel en goed

Duidelijke website, goede en snelle afwikkeling van de bestelling.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Kwaliteitsverf vlot geleverd

Voldoet aan verwachting

Siliconen verwijderaar gekocht, materiaal voldoet aan de verwachting. Enige minpuntje is dat de dop van het flesje enigszins lekt waardoor het verpakkingsmateriaal een beetje nat was geworden. Bovendien zonde van de toch wel dure vloeistof.

Heel goede service. Onmiddellijk geleverd en verf van zeer goede kwaliteit met een zeer goede prijs. Een aanrader.

zeer goede service

met de bestelling iets mis gegaan met de post ,maar perfect opgelost.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!