Goed bedrijf

Goeie prijs kwaliteit verhouding

Top ingepakt en snelle service

Snel en goed ingepakt top.

Super tevreden!!

Verf gekocht bij verfwebwinkel.nl omdat mijn Sikkens verf hier het goedkoopst was. Snelle levering en de verf was goed verpakt.

Snel en goede prijs

Hoewel de kleur verschilt van de kleurwaaier online ben ik tevreden met mijn aankopen (primer en aflak van sikken (waterbasis)) . De eerste keer dat 'waterverf' net zo lekker schildert als een terpetine variant.

,,,,,,’’’’,,,,,,

’’’’’’’,,,,,,,’’’’’’’

Exact wat ik zocht

Ik zocht een duurzame mengkraan voor mijn keuken. Diverse merken bekeken maar Grohe kwam toch als beste uit de reviews. Nu ben ik zeer tevreden er mee. Mooie vormgeving.

Goedkoop en snel geleverd

Goedkoop en snel geleverd

Godverdoeme goei materiaal

Luchtontvochtiger gekocht, prijs/capaciteit verhouding de goedkoopste dat ik kon vinden. Ideaaaaaal

ben echt tevreden

correct en snel

levering altijd goed maar communicatie minder

het materiaal is goed maar de communicatie qua levering vind ik slecht. soms wordt er gezegd dat materialen er niet zijn en vervolgens staan ze toch de volgende dag op de stoep. qua updates wordt je slecht geinformeerd voor advies hangt het er echt vanaf wie je treft. soms is dat erg goed en soms echt onder de maat

g

levering conform belofte

U geeft op de site aan binnen enkele dagen in huis.

We hadden een voor ons serieus probleem als gevolg van de vertraagde uitlevering van de bestelling. Verfwebwinkel heeft dat correct opgelost. Vr. Grt.

Fout in product Sikkens

Helaas de verf gekregen met heel veel korrels erin. Een meng verf sikkens IQ mat verf. Jammer dat de klantenservice niet via de site de mails doorkreeg. Uiteindelijk in de verf gecrediteerd. Echter zie ik nu maar 80% van hetgeen ik heb betaald. Hier moet ik nu dan weer achteraan. Een andere kleur dezelfde verf was wel goed. Reden van de korrels: Hoort bij dit product.. maar de andere heeft het niet ?? UPDATE : Er wordt gevraagd of ik de review wil aanpassen. OK: Restant bedrag is gestort. Wel een hoop gedoe gehad zo in een hectische tijd. Maar goed uiteindelijk is mijn kamer weer netjes. Verf kopen op deze manier zal ik niet snel meer doen. Ik betaal dan liever meer bij de verfwinkel in het dorp waar ik gelijk advies krijg en meteen terug kan als er een probleem is met het product.

Snelle levering, degelijke verpakking

Een degelijke webshop, die naam waardig.

Heel slecht gelopen

2 emmers verf van 10 liter lek binnen gekomen. Bedrijf is moeilijk te benaderen, slecht servlce, bijna week lang wacht ik nog antwoord op voor deze kwestie, helaas. I

doen wat ze beloven

Goede website - zeer ruime keuze - duidelijk - snelle levering - goede prijs.

Zoals ik hierboven al schreef ben ik heel tevreden. De website is heel overzichtelijk en jullie hebben een ruime keuze aan verf. De prijzen zijn correct en de verf werd heel snel geleverd. Bedankt, ik zal heel zeker nog bij jullie bestellen.

Vlotte side en levering En zeer schappelijk van prijs tegenover Belgistaanse

Heel snelle levering

Heel snelle levering, goed ingepakt. Kwaliteitsvolle verf.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Goedkoopste voor mijn product. Makkelijk bestellen via de webshop en snel geleverd.

goed product voor een goede prijs

Snelle levering, goed product

Product voldoet bovenverwachting goed en een snelle levering

Bestelling gedaan op 21/11/2024 omdat levering binnen de 24 uur was

Krijg die avond een mail dat het artikel niet in voorraad is , ondertussen zijn we al 5 dagen verder. Geen feedback . Chatfunctie tijdens de werkuren werkt niet Telefoneren tijdens de werkuren werkt niet Schilderwerken zijn stopgezet , tijdig verhuur appartement komt in het gedrang.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

085 483 41 00

Over Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel maken we het jou makkelijk om verf van topkwaliteit snel en voordelig in huis te halen. Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol heb je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderproject binnen handbereik. Verf bestellen gaat eenvoudig en razendsnel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestel vandaag nog en begin morgen al met schilderen – zo simpel is het. Heb je liever eerst persoonlijk advies voordat je een keuze maakt? Bezoek dan onze showroom, waar onze verfspecialisten klaarstaan om jou te helpen. Hier krijg je deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke verf en materialen het beste bij jouw project passen. Of je nu vragen hebt over kleuren, verfsoorten of technieken: wij helpen je graag verder. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 483 41 00. We helpen je graag verder!