Top bedrijf..

Vorig jaar een tissot horloge gekocht. Wilde toch nog een opmerking maken hoe goed en correct het opgestuurd werd. Geen op of aanmerking bij dit bedrijf. Volgende aankoop gaat ik zeker hier weer doen, zonder twijfel .

Top , snel correct en met veel aandacht.

Alles volgens afspraak Met veel aandacht , en correct .

Volgende keer weer bestellen bij juweliervanwillegen.nl!

Goede service. Foutje gemaakt bij het bestellen en met behulp van de chatfunctie op de site werd dat direct gecorrigeerd. En de volgende dag werd de bestelling voor 9 uur bezorgd, keurig ingepakt en met een leuke attentie.

I really recomend

I bought second hand Omega watch. I was really glad from the purchase - it was indeed in much better conditio that that discribed by the seler. Transaction of course smoth. I recomend this seller

In een woord;Super.

Was op zoek naar een nieuw horloge en kwam bij juwelier Van Willegen uit.Mooie en duidelijke webside.Na een keuze gemaakt te hebben toch nog even gebeld.Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan.Het pakketje zou tussen 10 en12 uur bezorgd worden.Klokslag 11uur staat TNT voor de deur.Zeer leuk verpakt.Wat een feest.Ben zeer blij met mijn nieuwe horloge;een Tissot Desire.Kan iedereen juwelier Van Willegen uit Den Haag aanbevelen.Johnny Bloebaum.

Eerst even gebeld om toch een beetje gevoel te krijgen wat voor zaak het is. Goed te woord gestaan en prima advies gekregen. Horloge besteld en paste prima (is daar op juiste lengte gemaakt). Snelle levering.

Kwaliteit en service is subliem

Ik had een goede indruk bij het lezen van de website, alles was tot in de puntjes goed omschreven met bijhorende foto's. De communicatie ging erg vlot. Het bestelde horloge werd zeer spoedig geleverd met een aangename verrassing in het postpakket, Dit maakt het gewoon perfect af!!

PERFECTE! - PERFECTO! - SUPERB!

I was afraid to buy an expensive watch online and had a lot of questions but everything went perfect. I contacted them by email and they kept in touch with me answering all my questions. I ordered the watch and less than a week later I had it in Spain. They prepared it very carefully to protect it and send me a small token for me ;-) Very nice people and an excellent service. I fully recommend this shop. If I have the chance I will repeat. Gracias! :-)

Zeer klantvriendelijk!

Zeer klantvriendelijk en goede informatie over het product wordt er gegeven! Product wordt in keurige verpakking gestuurd.

Snelle en goede service en mooie kwaliteitshorloges

Na mijn bestelling kreeg ik meteen een bevestiging en een verwachte leverdatum. Na een paar dagen werd het horloge afgeleverd in een goede verpakking (onherkenbaar qua inhoud en afzender). Het horloge voldeed aan mijn verwachtingen op basis van de foto's op de website. Aardig was het kadootje dat was bijgevoegd. Prima winkel met een correcte bejegening van de klant.

Uitstekende service

Keurige behandeling, snelle levering en een zeer aardige attentie. Dit bedrijf weet wat service is!

Meistersinger horloge gekocht. Bestelling werd netjes op tijd afgeleverd in mooie verpakking met ook nog een klein presentje van Rituals er bij.

Perfecte service

Ik kan niets anders zeggen over mijn bestelling van een Longines horloge: hele goede hulp via de chat, heel goede hulp via de telefoon, levering de volgende dag in huis, zeer mooi verpakt en met een fraaie attentie van Rituals wat als hele fijne verrassing aankwam. Chapeau!

Uitstekende service

Website ziet er overzichtelijk en netjes uit en de horloges zijn gunstig geprijsd. De levering van mijn horloge wat op tijd. De communicatie is prettig. Daarnaast was de horloge feestelijk ingepakt met een mooie strik erom heen. Een kleine attentie en ook een boekje over horloges maakt het compleet. Als klant heb ik het gevoel gehad dat er niet gekocht werd via afstand (internet). Ga zo door!

Superb!

A bit more than I expected, which makes it highly recommended to buy here!

Geweldige levering!

Fantastisch afgehandeld. Via de webshop besteld en een paar dagen later (tussentijds mailtjes van de juwelier over wanneer het pakketje aangeboden werd aan de post + track&trace code) een feestelijk ingepakt cadeau met nog een extraatje vanwege de feestdagen. Geen enkel kritiekpunt!!

Perfecte en zeer snelle levering

Het horloge was feestelijk verpakt, daarna keurig in doos verpakt, met ook nog eens een kadootje voor de feestdagen! Kortom: perfekt!

Perfecte levering horloge

Zeer nette en snelle levering.

good service

very good service

Geweldige service!

Geweldige service! Mijn horloge werd al de volgende werkdag geleverd, in een veilige verpakking. En de kleine attentie was een mooie verassing. Ik zal zeker niet aarzelen bij een volgende bestelling.

Vriendelijke. vlotte en nette afhandeling van de order

Het horloge was netjes en verzorgd verpakt. 's Middags besteld en inderdaad de volgende dag al in huis. Ook nog een goede prijs betaald. Al met al; deze winkel is aanbevelenswaardig.

Prima internetshop met snelle levering en altijd 5% korting.

Prima internetshop met snelle levering en altijd 5% korting en bij levering een leuke attentie. Een juwelier om wat vaker bij te bestellen.

Uiterst vriendelijke en kundige medewerkers, uitstekend assortiment.

Als je voor een bijzondere gelegenheid een bijzonder horloge als cadeau wilt kopen, dan is juwelier van Willigen in Den Haag een goede keus om dit aan te schaffen. Een uitstekend assortiment, vriendelijk en kundig personeel dat alle tijd voor je neemt om je te helpen je keuze te bepalen. Kortom, zeer goed geholpen met uitstekende service.

Betrouwbaar met snelle en goede service

Op mijn mails werd direct gereageerd. Horloge werd op de door mij verzochte datum geleverd in mooie verpakking met leuke attentie. Een volgende keer ga ik zeker eerst bij juwelier Van Willigen kijken.

Vlotte reactie en snelle verzending.

Prettige om zo on-line iets exclusiefs te bestellen. Goed en netjes verpakt verzonden.

Hoogstraat 15

2513 AN Den Haag

070 346 30 16

Over Juwelier van Willegen

Bestellen bij Juwelier van Willegen | Den Haag Op zoek naar een mooi horloge, sieraad of trouwring van hoge kwaliteit? In onze webshop vind je onze gehele collectie van uitsluitend topmerken. Vandaag bestellen is de volgende werkdag in huis. Liever persoonlijk advies? Wij zijn 7 dagen per week geopend op onze toplocatie Hoogstraat 15 in Den Haag. Wij hebben de nieuwste modellen en exclusieve limited editions op voorraad van onder andere Grand Seiko, Oris, TAG Heuer, MeisterSinger, Longines, Seiko, Frederique Constant,Tissot en Squale. Binnen onze sieraden collectie bevinden zich altijd de laatste trends in ringen, armbanden en colliers van merken zoals Bron, Bigli en Georg Jensen. En ga je binnenkort trouwen? Dan laten we je met plezier onze gevarieerde collectie trouwringen zien van Christian Bauer en Saint Maurice Juwelier van Willegen.nl gelooft in de kracht van clicks & bricks. Alle producten die op deze website staan hebben wij daadwerkelijk op voorraad in onze winkel in Den Haag. Hierdoor heb je de zekerheid dat een internetbestelling de volgende werkdag thuis bezorgd wordt of wanneer je liever eerst het product in onze winkel wilt bekijken je niet voor niets komt.