Hele goede service

Ik had een koelkastdeur en meerdere kastjes besteld, de koelkastdeur was beschadigd en heel snel geregeld en een nieuwe gekregen. Super service!

Geen contact vooraf mogelijk

Nergens een telefoonnummer te vinden. Onduidelijk of er nou led lampjes bij kunnen of niet. Of de handgreep dezelfde is als er nu in zit

Heel ervaren medewerker

Was heel goed geholpen en de medewerker wist mij goed te sturen om mijn bestelling online te doen.

goed!

Duidelijk, snel en eenvoudig bestelproces.

Periode tussen bestellen en leveren te lang

Zie boven

Overzichtelijke site

Overzichtelijk makkelijk te bestellen

Precies wat ik nodig heb

Duidelijke website en het leidde mij precies naar het juiste product.

Tot nu toe goed

Kan er verder nog weinig over zeggen heb net een bestelling gedaan dus afwachten op levering

Onvriendelijk en omslachtig

De bestekbak voor onze nieuwe keuken was te klein, omdat ik de binnenmaat van de lade had opgemeten in plaats van de breedte van het frontje. Dus wilde ik hem omruilen voor een passende. Simpel, lijkt me zo. Maar nee: dan moet je via een formulier een retoursticker aanvragen en dan het verzendbewijs mailen naar de webwinkel, om je geld (het gaat om 25 euro) terug te krijgen. Verder was de werknemer die ik bij de helpdesk sprak, wel erg snel geïrriteerd toen ik iets vroeg en dat kwam behoorlijk onvriendelijk over.

Geweldig geholpen

Ik ben heel goed geholpen bij de keuze van een keukenkast.

alles duidelijk,zeer stevig in prijs,levertijd belachelijk

je moet omdat er dit type keuken instaat,kast voor koelkast en magnetron kopen die 2½ x zo duur is als andere keukenaanbieders. Verder een 6 weken wachten erop,want "wij" werken niet met voorraad. gewoon simpele kast,maar het gaat om de deuren,koop je etgens anders,is de kleur anders. maar goed,daar zal de kracht zitten,goedkope keuken aan de grote woningbouw leveren en dan verdienen als jan met de pet oets nodig heeft

Leuk om zelf te ouzzelen

Als nieuwe huurder is het leuk om te ontdekken. Wel mis ik meer opties, zoals een hoge apotheekkast.

Gisteren besteld en vandaag in huis.

Het product voldoet aan de verwachting.

Gewenst artikel gemakkelijk te vinden en te bestellen

Geen leveringsdatum gekregen en ineens mail dat als ik het niet binnen een week ophaal ben ik mijn g

Dit mail heb ik totaal geen respons op gehad Ik was verbaasd om uw mail te ontvangen afgelopen maandag gezien ik van jullie nooit een leverdatum hebt gekregen. Ik mocht bij de bestelling alleen maar een week aanwijzen. Als mindervalide is het ontzettend moeilijk voor mij om zoiets op te halen en moet dan hierin op andere rekenen. Er is ook niet een bericht in mijn bus achtergelaten dus hoe kan ik zeker van zijn dat jullie geweest zijn. Ik vind jullie service hierin wel tekort schieten en zou graag alsnog dit onderdeel aangeboden willen krijgen en dan wel met een mail of message waarin staat wanneer dat gebeurt. Met vriendelijke groet,

Prima merk

Hollandse keuken. Helemaal tevreden met de nieuwe keuken Originele keukenlade bijbesteld

Alle informatie die ik zocht was makkelijk te vinden

Verkeerde Kleursample toegestuurd.

Jammer dat ik de verkeerde kleursample heb ontvangen.

Blij met mijn top- cleaner@

Snel geregeld

Makkelijk te vinden op de site. Bestellen ging super snel. Snelle reactie via de email.

Webwinkel is fijn en makkelijk

Alleen nog maar besteld

Even afwachten wanneer het bestelde aankomt en hoe

Top geregeld

Gewoon goed geregeld

leveren xondrr verzendkosten

daar waar andere bedrijven dezelfde prijs hanteren , maar wel verzendkosten rekenen betaal je bij Keller Keukens geen kosten. scheelt toch bijna 20%.

Drebbelstraat 35

4622 RC Bergen op Zoom