Prima kwaliteit

En gezond.

Lekkere noten en chocolade

Snelle levering, goede verpakkingen en heerlijk verse noten. Chocolade (puur)ook lekker van smaak.

Snel bezorgd

Heerlijke producten

Bijzondere producten zoals gevriesdroogd fruit met chocola in alle kleuren, echt heerlijke traktaties! Snel verzonden en goed verpakt De gesuikerde pecannoten koop ik beter niet uit zelfbescherming want de zak gaat té snel leeg :)

Heerlijk

1 minpuntje , de lange stukken ik denk banaan in de fruitmix zijn wat taai. Voor de rest heerlijk assortiment en snelle verzending.

Duidelijke website, snelle levering en goede producten.

Top producten

Fijne website, snelle levering en vooral echt lekkere producten! Oma was al een tijd groot fan van de noototheek en deelde volop het lekkers uit aan de kleinkids, die echt verzot zijn op het gedroogde fruit en de noten! Daarom ook zelf gekozen voor de noototheek om trommels voor school met veel variatie te kunnen vullen!

Zeer goed!

Echt verse producten, heel veel keuze en zeer goede verpakkingen om versheid te behouden. Ook ontzettend snel verzonden en ontvangen. Ik ga hier vaker bestellen om zelf granola te maken.

Top kwaliteit

Ben gewoon fan , geweldig altijd goed bezorgd

Toppie!!!

Mijn bestelling is heel goed afgeleverd en het wordt weer smullen!!!

Kwalitatief goed voor een marktconforme prijs

Kwalitatief goed product voor een marktconforme prijs. Goed verpakt en snel bezorgd.

Zeer goede kwaliteit van de producten

Zeer lekkere noten en chocolade producten, en altijd lekker vers.

Snelle levering van heerlijke note !

Erg goed!

Snel met verzenden. Alles keurig netjes verpakt. En de producten zijn heerlijk!

Super top!

Alle verse noten van de Noototheek.nl zijn top en makkelijk te bestellen via hun webshop.

Snel geleverd en erg lekker

Heerlijk

Snelle service goede kwaliteit

Lekker vers en snel geleverd

Goede kwaliteit, vers en snel geleverd

Supersnelle levering, volgende dag in huis. Kwaliteit top! Aanrader

Lekker en makkelijk

Alles op voorraad. Heel blij met de nieuwe hersluitbare verpakkingen. Ruime keuze uit ge(vries)droogdfruit en guilty pleasure is echt wel de stroopwafelsnippers!

Heerlijke geroosterde macadamia noten zonder zout,en dan zelf lekker kruiden met wat olijfolie.mijn favoriet. Granola is heerlijk.en ook de zaden en pitten.ik blijf maandelijks bestellen. Snelle levering .

Heerlijke producten. Snel geleverd. Top!

Zeer lekker.

Zeer lekker.

Helemaal geweldig

Echt top spullen mensen moeten zeker bestellen

Heerlijk chocolade

Fijne kwaliteit ook de vulling smaakt heerlijk

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.