superrrrrrrrrr

daar ik al meer dan een bestelling heeft gedaan ben ik tot nu toe erg tevreden houwen zo.

primaaaaa!

Als consument vind ik het belangrijk dat ingrediënten, vooral alcohol, helder worden vermeld, zodat ik een weloverwogen keuze kan maken. Aangezien ik geen alcohol consumeer, zou ik dit product nooit hebben gekocht als ik had geweten dat het alcohol bevat. Het zou fijn zijn als de fabrikant de aanwezigheid van alcohol beter zou communiceren, bijvoorbeeld met een prominente waarschuwing op de verpakking.

Goed product volgens afspraak geleverd

Veel gekovhte noten hebben een verouderde smaak. Dit is niet het geval bij de producten van Noototheek. Hierdoor geniet je van heerlijke noten an zaden zoals bedoeld. De hersluitbare zakken zijn stevig en helpen de noten vers te houden. Omdat het plastic is zou ik Noototheek wel willen uitdagen te kijken naar een milieu vriendelijker product.

niets op aan te merken

vlotte levering, site is overzichtelijke

heel lekker en ook lekker snel!

Supersnelle verzending en alles wat we tot nu toe hebben besteld is van goede kwaliteit. De stazakken zijn erg handig, omdat ze na opening goed afsluiten en je dus geen extra bakjes nodig hebt.

Lekkere verse producten

Lekkere verse producten....

Producten

Zeer goede en lekkere producten

Fantastische producten

Altijd vers en erg lekker

Weinig variatie

Ik had 3 kg gemixte ongebrande noten besteld. Er zat een overvloed van cashew noten in en echt een paar pecannoten.

Een goed bedrijf klant. Vriendelijk.

Ze hebben een uitgebreid assortiment van diverse producten en super vers.

Snelle levering. Producten zijn heerlijk vers en van uitstekende kwaliteit!

Lekker

Prima noten!

een uitstekende ervaring

Een snelle levering van de producten. De producten zijn vers en smaakvol.

Goeie kwaliteit en service

Netjes verpakt en hele snelle levering

Zeer goede kwaliteit van de producten

Snelle levering, heerlijke spullen!

Voor 15.00u besteld, de volgende dag al in huis. Zeer goede kwaliteit en smaakvol!

heerlijke noten en prima bezorging

Super!!!!!

Verse noten, kwaliteit en prijs top

Haegse kruidkoek besteld en de volgende dag in huis

Uitstekende service en goede producten

Het bestellen ging uitermate makkelijk, die zeer snel werden Verzonden. Ik geniet van de producten.

Kwaliteit noten uitstekend

Snelle levering Prijs is goed

De producten die ik tot nu toe van Noototheek gebruik, zijn heel erg goed.

Goede kwaliteit en snelle levering

De noten zijn van goede kwaliteit en de levering is snel maar correct. Leuke is dat je punten kunt sparen om tegen inlevering hiervan een gratis product kan uit proberen.

Snelle levering en heerlijke noten. Ga zeker weer bestellen.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.