Mijn ervaring is prima

De verzending gaat altijd goed en je wordt heel goed op de hoogte gehouden daar over.

Super vers en snel bezorgd

Echt wat een uitvinding superverse heerlijke noten en chocola altijd een voorraadje in huis. Ik ben verwend nu

Altijd prima

Ondanks de drukte binnen 2 dagen in huis

Snelle verzending

Rond kersttijd ook snel verzonden. Netjes ingepakt, en goede communicatie.

Bestelling snel geleverd, de allerlekkerste chocolade rozijnen ooit. Mooi verpakt, ruime porties en super vers. Voor herhaling vatbaar.

Heerlijk

Lekkerder dan supermarkt en markt

Goede producten tegen goede prijs . En snelle levering.

zeer snelle levering

goede producten, eerlijke prijs, snelle levering

Voor het eerst bestelling gedaan, voor 15 uur gestuurd en supersnel de volgende dag ontvangen.

Prima, eerste bestelling supersnel (volgende dag), notenmix smaken heerlijk, vers en mooi verpakt in afsluitbare zak. Voor herhaling vatbaar.

Noten van hoge kwaliteit

Noten van hoge kwaliteit

perfect

snelle levering goede service netjes verpakt allemaal en afgeleverd nootjes en chocolade nootjes perfecte kwaliteit goed van smaak zeker voor herhaling vatbaar

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Prima!!!

Goede service en snelle levering

Lekker

Lekker en snelle levering

Geweldig!

Snelle service.

Het is weer prima.

Zoals altijd weer prima.

Tevreden

Wij zijn goed tevreden. We bestellen elke keer weer

moeilijke levering

Voordien werd er steeds aan huis geleverd, nu kan ik het zelfs niet in een gewoon postkantoor afhalen maar in een NL postpunt. Dat is ongeveer 3 km bij mij vandaan en ik heb geen auto of fiets daar ik minder valide ben. Dus moet ik zover gaan met mijn scootmobiel en dat pak is heel groot om mee te nemen. Het blijft ook maar 4 dagen in het afhaalpunt, dus geen tijd om iemand naders in te schakelen om het voor mij af te halen. De noten zijn nog even goed als vroeger, maar alleen de levering is moeilijk geworden voor mij.

Heerlijke verse noten! Super kwaliteit en heel betaalbaar!

Niet goed

De amandelen en pistachnoten waren of niet voldoende geroosterd of oud tevens waren de gezoute mogelijk langs het zout gegaan waardoor van het gezouten nauwelijk tot niets te merken. De rest was oké. Vanwege de noten zou ik het niet aanbevelen.

Heerlijke verse noten, meel, goede prijs

Het is genieten met de macadianoten. Staan prachtig in een pot. Amandelmeel is ook heerlijk. Deze gebruik ik ook vaak in mijn ketodieet. Net als chiazaad, hennepzaad, en gepelde piatache! Hier vind je alles en goedkoper dan de supermarkt.

Heerlijke producten en snel geleverd.

Geweldige producten en hele snelle service

Uitstekende service en goed verpakt snel verzonden

Prima!!

Snelle levering, goeie kwaliteit, prima verzorgd

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.