zeer goed

Mijn wens dat alle bedrijven die online verkoopen net zo snel als jullie handellen

Goede kwaliteit vers en lekker

Snelle levering noten zijn heerlijk kerstchocolade erg lekker ga zeker nog eens bestellen

Tevreden

Ik bestelde 1 dag voor de Black vrijdag deals ivm met een verjaardag. Jammer dat er dan niet een klein extraatje in de doos zat. Beetje teleurstellend. Verder altijd super tevreden. Top kwaliteit noten.

Heerlijkheden supersnel geleverd!

Heerlijke snacks, mixen en nootjes! En geleverd met een dag in een keurige doos.

Heerlijk vetdr nootjes!

Altijd goede ervaringen met Noototheek. Ik heb altijd heerlijke producten en snel geleverd. Ik blijf klant!

Heerlijke noten met een goede service

Alle noten smaken even goed! De notenmelange deluxe is mijn topper. Er wordt altijd duidelijk gecommuniceerd en snel geleverd. Echt een aanrader!

De bestelling wordt snel geleverd, keurig verpakt en heerlijk vers.

Altijd perfect in orde!

Snel geleverd en alles weer perfect in orde

FIJNE WEBSCHOP

lekkere producten en snelle levering

Alles prima

Snelle service goed product

heerlijke noten en zaden, snel en netjes geleverd en ook nog een top klantenservice!

Ruim aanbod, intuïtieve site en goede kwaliteit versus prijs

Het aanbod van de site is enorm uitgebreid. De info die gegeven wordt is duidelijk en to the point. Bestellen en betalen is bijzonder gemakkelijk. De levering is ook bijzonder snel. Knappe service!

Smaakvolle artikelen en netjes verpakt

Zeer goede kwaliteit.

Voor 1 keer laatst bij een concurrent een bestelling gedaan. Dit ga ik nooit weer doen. Verreweg de beste kwaliteit die je als consument kunt wensen.

Goed en snel juiste product geleverd

Goede producten en redelijke prijs

Great delivery and great products

Love the stuff they make!

Top producten en snelle levering

Heerlijke noten! Wij zijn fan en bestellen regelmatig.

Geweldige noten

Altijd verse noten en snelle levering

Lekker producten, goed ingepakt. Top!

Prima leverancier van noten, zaden etc.

Al vaak hier besteld. Gemakkelijke site en snelle bezorging. grootverpakkingen mogen wat goedkoper en verzendkosten pas gratis vanaf 40 Euro is wat hoog.

Snelle levering, prima prijs.

Ik heb 2 kg amandelmeel besteld. Het werd ook echt de volgende dag geleverd, in 4 zakken van 500 gr. Keurig verpakt!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Lelkkere verse noten en ander lekkers. Mooi verpakt in hersluitbare zip zakken.

Super snel geregeld!!

Bijna altijd de volgende dag in huis!! Lekker vers. Blij mee!!

Goede kwaliteit, goed verzonden.

Ik heb twee keer iets besteld en heb beide keren gproducten van goede kwaloteit ontvangen. De producten zijn stevig verpakt en worden snel verstuurd.

lekkerrrrr

De noten zijn vers. Een groot verschil met bv pinda's uit de supermarkt.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.