lekkerrrrr

De noten zijn vers. Een groot verschil met bv pinda's uit de supermarkt.

Duidelijk en snelle levering

Niet duur en in een goede verpakking .snelle levering

Heerlijk vers

Ik heb hier al vaker een bestelling gedaan. Alles is vers en heerlijk van smaak. Alles ook snel in huis. Hier een tevreden klant!

Makkelijke site snelle en correcte levering

Geweldig service.

Zeker aanrader Alles is lekker, goed verpakt, snel geleverd.

Heerlijk gewoon

Altijd een feest als de bestelling weer binnen komt.

Topkwaliteit en supersnelle levering

Ik zou 5 sterren geven mocht de website wat klantvriendelijker zijn om te bekijken en te bestellen… Scrollen door het aanbod lukt niet….steeds terug naar de beginpagina..het vraagt heel veel geduld…. Transportkosten gratis onder de 40€ zie ik staan…ok, ik bestel…en dan blijkt dit niet geldig te zijn voor Belgie… waarom lees ik dat nergens ? Voor de rest : niks dan lof !

Lekker,veel keus,snelle levering

Super veel keus uit veel lekkere maar ook weer gezonde dingen,voor ieder wat wils. Snelle levering en altijd goede service.

Super lekker en altijd vers

Alles is supergoed verpakt in een hersluitbare zak. De noten en andere dingen zijn heerlijk

De bestelling was goed verpakt, inhoud. Lekker vers, top

een aanrader

een zeer goed bedrijf doen wat ze zeggen, alles keurig en netjes verpakt op tijd geleverd, en het belangrijkste alles vers en zeer goed van smaak top spul !!!!!

Zeer goed en correct bedrijf

Alles netjesxop tijd geleverd en keurig verpakt en het belangrijkste natuurlijk zeer vers en goed van smaak een aanrader voor iedereen

Op tijd en supervers

Heel lekker

Lekker vers en snelle levering

Zoals altijd een toplevering!

Snelle levering; uitstekend stevig verpakt. Prima kwaliteit voor een redelijke prijs!

top en blij!

ook snel geleverd

Er is genoeg keuze voor iedere noten liefhebber. Ze smaken geweldig en de prijs is goed. Zeker een aanrader.

Geweldig! En super vers

Geweldige site, snelle levering en uitstekende kwaliteit en vers geleverd.

Levering volgens afspraak; goede verpakking; keurig afgeleverd.

Gewoonweg geweldig!

Altijd topkwaliteit noten van de Noototheek. Altijd snelle levering. Altijd zorgvuldig verpakt. Ik kan de Noototheek van harte aanbevelen!

Choix.. qualite.. délais de livraison court

Un grand choix...une marchandise de qualité...un prix correct .. un délais de livraison très court ...

Snel bezorgd, en smullen maar!

Makkelijk thuis uitzoeken wat je lekker vindt, de volgende dag al bezorgd! Kortom, zeer tevreden!

Goede ervaring

Producten zijn goed en lekker. Snelle levering. Maar vind bezorging koste te duur, als je maar 2 zakjes wil bestellen.

Lekkere nootjes en snelle levering

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.