Goede service, snelle levering, prima producten

Ik koop voornamelijk zogenaamde 'superfoods' online om mijn eigen ontbijtmix mee te maken. Het is erg prettig deze producten thuisbezorgd te krijgen, omdat er vaak behoorlijk wat gewicht mee is gemoeid. De spullen worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Voor mij een stukje meerwaarde, hoewel ik mijn bezoekjes aan de marktkraam ook altijd erg fijn vond. En zo nu en dan nog steeds vind!

Heerlijk

Snel geleverd groot assortiment en super lekker

Lekker en goedd

Lekker eten en niet duur

Geweldige spullen, van een goede kwaliteit

Is perfect.

Leekerste rouw producten.

Netjes geleverd, fantastische producten

Snelle levering en de producten zijn heerlijk! Enorm bedankt hiervoor. Top!

Mooie bedrijf

Snelle levering, geleverde lroducten zijn too

Geweldige ervaring!

Snelle reacties op onze vragen. Mooi ingepakt, blij met deze ervaring! Zeker een aanrader.

Goed maar aan de dure kant

Goed maar aan de dure kant

Aanrader

Prijzen zijn zeer aantrekkelijk, heerlijke noten en snelle levering

Uitstekende kwaliteit!

Altijd zeer lekkere snacks en noten, en gedroogd fruit van prima kwaliteit!

Hele lekkere noten voor een goede prijs Snelle levering

Zeer vlotte levering

Product makkelijk te vinden op de websitebezoek. Dinsdag besteld en de volgende dag in huis.

TOP

Na weer een bestelling met heerlijke noten gedaan volgende binnen. Tijdens de bestelling ging er iets niet goed, maar werd super snel en goed op gelost zeer te vreden. TOP.

Heb het al opgegeten, Sinterklaas notenletter is al op.

Goed en snel gegaan.

Goed verpakt ziet er lekker uit maar nog niet geproefd waarschijnlijk voor herhaling vatbaar.

Ruime keuze en snelle service.

De keuze bij Noototheek is erg groot en de producten worden zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Vijf sterren!

Top Service and great quality goods!

Toppers

Top kwaliteit en service

Lekker!

Snelle levering, lekkere producten van goede kwaliteit!

Verse noten snelle levering

Lekkere noten en fudge

Ruim aanbod, uitstekende kwaliteit

Regelmatig besteld, altijd tot volle tevredenheid, prima!

Heerlijke producten!

Voor het eerst bij de noototheek besteld! Wat een heerlijke producten! Ga zeker vaker bestellen

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.