Prachtig vlees en snelle levering

De website is overzichtelijk en nodigt uit om per vleessoort te kijken naar de extra info over de herkomst en van welk deel van het afkomt. De hoeveelheid is makkelijk aan te passen Vlees kwam na bestelling zeer snel en gekoeld binnen Tim hield me op de hoogte dat het was ingepakt en klaar was voor verzenden. Zelfde avond nog geleverd. Zelfs een upgrade gekregen van een product. Kortom service met een glimlach. Nu proeven hoe al deze prachtige stukken keurig verpakt vlees smaken

Top kwaliteit en top service

Van harte aanbevolen!

Topzaak

Wat een topzaak en wat een vriendelijke afhandeling van het hele proces door Tim. Ga zo door, jullie gaan me nog vaak tref zien.

Super vlees en snelle levering.

Mooie website, met duidelijke tekst en uitleg. Ook Tim is altijd te vinden voor advies.

Gewoon uitstekend

Makkelijk bestellen, geleverd volgens afspraak en het smaakte heerlijk.

heel erg goed geholpen

Leuke ingerichte ruimte ,enthousiaste Tim ,die ons een hele goede uitleg heeft gegeven van diverse soorten beef.

Fantastisch vlees, snelle levering

Mooie, hoogwaardige producten, goed verpakt en snel geleverd.

Tasty Vlees is een feest!

Goed vlees is een feest, supermarkt vlees is nasty!

Super ervaring

Ik weet zelf ook wel het een en ander over vlees voor de bbq maar deze man heeft echt passie voor goed vlees en kan er ook echt alles over vertellen hoe en wat zeker een aanrader

Besteld en opgehaald. Super gastvrij ontvangen en het vlees is fantastisch!

Fantastische service en top vlees!

Duidelijke website, netjes en op tijd bezorgd en het allerbelangrijkste; het vlees was echt van top kwaliteit!

Prachtige kwaliteit! Ontzettende sympathieke mensen

De place to be als je opzoek bent naar top kwaliteit vlees! Je krijgt ook nog eens goed advies!

Excellent quality

Product with excellent quality, fast delivery and customer service. Will definitely buy again!

Beef boutique staat voor enthousiasme en top kwaliteit.

Via via hadden we gehoord over Beef boutique Dat wilden we wel eens zien en proeven. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Tim. Na een gezellig en enthousiast gesprekje heeft hij ons wat producten aangeraden voor ons diner met vrienden die avond. Producten waren van top kwaliteit en super lekker. We komen dan ook zeker terug.

Mega lekker vlees! Pure kwaliteit!

Dit smaakt naar meer!

Ongekend lekker vlees!

Vlees dat je alleen in sterren restaurants geserveerd kan krijgen! Het is echt ongekend lekker en altijd een eye catcher als ik weer een groep eters op visite heb!

Waanzinnige kwaliteit, informatieve webshop, super service en advies, Kortom fantastisch. Ook een bezoek aan de winkel in Rotterdam is een absolute aanrader!

Goed vlees

Geweldige kwaliteit en service

Na wat gechat te hebben met de vriendelijke Tim op zijn aanraden de UMI entrecote en tri-tip besteld. Wat een kwaliteit zeg, in een woord geweldig!

Top kwaliteit

super service en goed kwaliteit vlees

Geweldig vlees!

Wat een fantastische service! De ribeye was voortreffelijk – echt een aanrader! De bestelling werd ongelooflijk snel geleverd. Als je waarde hecht aan kwaliteit, dan is dit dé plek om te zijn. Ik bestel hier zeker weer!

Goeie Beef!

"Eet niet zomaar vlees, maar kies voor kwaliteit." Super kwaliteit! en ze staan open voor feedback om dingen te verbeteren!

Magnifiek!

Prachtige zaak, fantastisch vlees, echt een beleving!

Great experience with this shop

Hello everyone, I was searching for a specific cut of meat that is quite rare. I've found it in this shop from NL (I live in Belgium). I got in contact with them via Whatsapp, through their website. I was answered promptly every time I had a question. I placed the order after 17:00 CET and I had it delivered the very next day in perfect condition. Thank you!

Mooie producten en snelle levering!

Had al reviews gelezen over de ossenhaas en was geen woord aan gelogen, heerlijk van smaak en textuur. Verpakking ook super!

Breevaartstraat 40 d

3044 AH Rotterdam

085 48 77 002

Over Beef Boutique

Welkom bij Beef Boutique, bij Beef Boutique komt onze passie voor kwaliteitsvlees tot leven. Mijn naam is Tim Hemrika, en samen met Carnimex heb ik de Beef Boutique opgericht. Wij bieden een selectie van het allerbeste rundvlees: grasgevoerd, graangevoerd en het exclusieve Wagyu vlees. Bij ons draait het om meer dan alleen vlees, wij verkopen namelijk merken die synoniem staan voor uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Elk stuk vlees dat wij aanbieden, komt van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Onze merken zijn meervoudige (gouden) medaillewinnaars bij de World Steak Challenge, wat getuigt van hun superieure kwaliteit, smaak en consistentie. Bij Beef Boutique is duurzaamheid een belangrijke kernwaarde. Wij geloven dat bewuste keuzes vandaag de wereld van morgen vormgeven. Daarom selecteren wij ons vlees met zorg, rekening houdend met de voeding, leefomstandigheden en het welzijn van de dieren. Dit resulteert niet alleen in een uitzonderlijke smaak, maar ook in een verantwoorde keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. "Eet niet zomaar vlees, maar kies voor kwaliteit." Dit motto is bij ons meer dan een slogan: het is een filosofie die wij dagelijks uitdragen. Onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat je bij Beef Boutique kunt genieten van vlees dat zorgvuldig geselecteerd is voor de beste smaak en kwaliteit. Bij Beef Boutique geloven we in het maken van bewuste keuzes. Onze merken, die talloze gouden medailles hebben gewonnen, zetten de standaard voor wat duurzaam en kwalitatief vlees zou moeten zijn. Door te kiezen voor Beef Boutique, kies je voor een culinaire ervaring die doordrenkt is met vakmanschap en respect voor de dieren.