Een aanrader.

Wij zijn al enkele jaren klant bij FotodeVakman en willen graag ons enthousiasme delen over de positieve ervaringen in de afgelopen jaren. Dirk en zijn team weten ons altijd op een motiverende wijze te ondersteunen in de te maken keuzes, en delen hun kennis waar nodig. De grote selectie aan camera’s, objectieven en accessoires van vele merken en bijbehorende kennis, de tijd die ze voor je nemen en de service is altijd goed. Al met al een fantastische winkel waar een ieder de juiste en passende keuze kan maken na een gedegen advies.

• Bezorging

Snel geleverd tegen lagere prijs dan andere retailers

Gekozen voor FdV omdat de prijzen af en toe echt lager zijn dan andere fotozaken. Levering was echt snel. Info tussendoor over status bestelling uitstekend.

• Product informatie N.v.t.
  • Bezorging

uitstekende service met veel kennis van fotografie en apparatuur.

uitstekende service met veel kennis van fotografie en apparatuur.

ze doen wat ze beloven

vlotte mee denken mensen bij Foto de Vakman , snelle service , en levering en goed contact via mail en telefoon, een dikke 10

Correcte en vlotte afhandeling

Na mijn bestelling en betaling volgde een vlotte afhandeling met duidelijke berichtgeving

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering en goede prijs voor het product

• Bezorging

Als pro wordt je goed geholpen. Maar ook de amateur krijgt een uitstekende service

Ik ben al jaren klant bij de Vakman als professioneel fotograaf. Ik wijs regelmatig mensen door naar de winkel. En krijg telkens goede berichten terug over uitleg en service. Dat noem ik een echte Vakman.

Superieur kan niet beter, TOP

Beste mensen, Vanaf mijn 20 jaar tot mijn 70 jaar heb ik altijd bij foto vak winkels en mijn fotografie camera’s enz gekocht, maar deze service bij Foto De Vakman stijgt boven alle winkel service uit. Heb nu mijn volledige nieuwe studio ingericht met alle Foto De Vakman Apparatuur. Niet alleen maar verkopen maar ook in de beste apparatuur voor de meest geschikte prijs en het meedenken in wat het beste is en meest geschikte apparatuur is ook als het om de prijs kwaliteit verhouding gaat. Van mij krijgen ze een 10+. En daar krijg je ook nog eens met zeer vriendelijke en eerlijke mensen te maken. M. Vr. Gr. Martin Riemersma P. S. Foto De Vakman; Bedankt voor alles, rij er zelfs graag een stukje verder voor om bij jullie te komen. Graag tot ziens weer

Positieve ervaring

Doen erg hun best om probleem op te lossen

• Bezorging

Zeer correct en meedenkend met de klant.

Ik had een Lens met toebehoren besteld op een zondag en op maandagmorgen werd ik gebeld dat er een lenscoat bijzat die niet helemaal past op de lens. Er werd gevraagd of ik wilde wachten met verzenden of dat ze de artikelen apart konden versturen totdat de lenscoat bij hun binnen was. Dit vind ik geweldige communicatie en goed meedenkend met de consument.

Tevreden

Ik ben heel erg tevreden met het product die ik heb heb ontvangen! Er is goed met mij gecommuniceerd en alles is duidelijk uitgelegd.

Een 10 met stip.

Vandaag, 18-01-2025, de Nikon D7500 + Sigma 70-200mm f/2.8 DG OSM Sports aangeschaft. Ik ben uitermate tevreden zoals ik door Roland geadviseerd en geholpen ben. De tijd die genomen wordt en ook de positieve benadering naar de klant kan ik uitermate waarderen ! Kortom : Een TOP zaak !

• Bezorging N.v.t.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering, heel prettig.

Snelle service, netjes verpakt!

Kennis van zaken!

Kennis van zaken! Snelheid leveren

Vriendelijk te woord gestaan

Vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch contact. Snelle levering en gunstige prijzen.

X

Snel geregeld en keurig afgehandeld.

Snel geregeld en keurig afgehandeld.

Altijd goed netjes ingepakt

Altijd goed netjes ingepakt

Goede prijs LP-E17 accu van Canon

Zeer goede prijs voor de Accu LP-E17 en zeer snel en goed afgeleverd.

Marktstraat 10

5401 GH Uden

Over Foto de Vakman

Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!