Super fast shipping

Super fast shipping Item as per description

Perfect geholpen voor zeer goede prijs.

Ik werd in de winkel heel goed geholpen, alles uit kunnen testen en dat voor een prijs die je verder alleen op internet ziet. Echt mensen met verstand van zaken.

X

Vorige week een Fujifilm 18-80 mm lens.

Vorige week een Fujifilm 18-80 mm lens besteld. Deze is nieuw en 200,00 goedkoper. Telefonisch gevraagd waarom? Het enige verschil is dat hij in een witte doos zit en niet in een zwarte. En de volgende dag bezorgd. Helemaal goed!

Snelle verzending en levering, top!

Snelle verzending en levering. Top!

Goed advies en snel geleverd voor de.

Goed advies en snel geleverd voor de foto printer die ik zocht.

Snelle levering, uit voorraad. De fysieke winkel is ook top. Medewerkers met kennis van zaken.

Goed advies.

Goed advies.

Objectief besteld en netjes geleverd

Objectief besteld en netjes, snel geleverd. Foto DeVakman kan zich meten met de grotere webshops wat dat betreft

Verstuurd via PostNL

Verstuurd via PostNL brievenbuspakjes PostNL is sindskort iedere keer vertraagd met 2a 3 dagen Hou daar rekening mee!

Goede uitleg op de site

De uitleg op de site is goed zodat je je keuze makkelijk kan maken. Product goed verpakt en snel geleverd

Product keurig verpakt aan geleverd.

Product keurig verpakt aan geleverd. Helaas maakt u reclame voor 17.p0 uur besteld morgen geleverd, klopt niet werd overmorgen, dat is een minpuntje.

Alles perfect

Alles perfect

X

Belangrijk dat je binnen krijgt wat je besteld en snel, plus dat het verzekerd is

Uitstekende transactie.

Bestelling en betaling verliepen probleemloos. Levering was stipt en verzorgd. Prima werk!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Zeker vriendelijk geholpen

Zeker vriendelijk geholpen, zowel via de website als in de winkel.

Snel geholpen en geadviseerd

Snel geholpen en geadviseerd

Marktstraat 10

5401 GH Uden

Over Foto de Vakman

Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!