Score:10

Got a good price. Delivery on-time. Fast response from the Support team. Hope they will be as efficient to answer some questions in the future....

Score:10

Eerlijke info en snel geleverd.

Score:10

Snelle levering goed product lekkere reep.??

Score:10

Echt goede service, ook achteraf kan je vragen blijven stellen. Reageert snel, een camera die niet werkte werd zonder probleem omgeruild.

Score:10

Super service. Werkt iets niet goed dan bel je even en hij helpt je op afstand en lost het op. Ziggo veranderd nog wel eens wat waardoor de app niet werkt. Gewoon super. We willen in de toekomt meer camera�s hebben en dat doen we zeker via Sander.

Score:10

Very friendly team, fast delivery, great prices. I highly recommend cooperation.

Score:10

Goeie persoonlijke service! Stellen alles in het werk om het netjes tot een goed einde te brengen.

Goede service. Snel geleverd en deskundig advies. Top zaak

Top Services!

Score:8

Snelle Service en goeie prijs.

Score:10

Prima service en snelle levering!

Score:10

Prima persoonlijk advies gekregen. De support medewerker heeft geholpen om te kijken of mijn type cameras ook werkten op de Hikvision NVR voordat ik m zou aanschaffen. Prima service.

Top service !

Score:10

Geweldig service, goede producten en snel geleverd. Top gozer die Sander

Score:10

De service is perfect, Sander is very professional and helpful. Thank you very much and wishing a blessed 2022

Score:10

Top bedrijf snel alles thuisbezorgd en goed advies

Uitmuntende service

Score:10

Ik zou deze webwinkel aanraden omdat de producten goed en gemakkelijk zijn aan te sluiten. Mocht dat niet het geval zijn heb je altijd nog de mogelijkheid om te bellen en wordt het uitgelegd. Gewoon Top!

Score:10

Top service, snel, goede uitleg

Score:10

Ik ben er zeer goed over te spreken.Belt mij op geeft mij goeie tips wat ik nog meer nodig heb. Mooie T shirt er bij gehad.Voldoet echt aan verwachtingen. Top bedrijf

Kolk 3 a

6662 WE Elst

Over HQ Security

HQ Security is ontstaan door een samensmelting van specialismen én enthousiasme in het product beveiligingscamera. Met ruim 20 jaar ICT ervaring, een eigen import- en supportafdeling en een onophoudelijke drang om producten van A tot Z te doorgronden, is het ons gelukt een team samen te stellen dat de absolute wil heeft haar klanten een ongekend hoog servicelevel te bieden. Naast dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn streven wij deze kwaliteit ook in onze dienstverlening na. Dit doen wij onder andere door iedere klant Lifetime Online Support aan te bieden. Lifetime Online Support staat volledig los van de standaard garantie. Of het nu gaat om een enkele camera, een doe-het-zelf systeem of een door ons uitgevoerde installatie: iedereen heeft recht op onze support. Altijd. Gratis. Heeft u support nodig bij het activeren, configureren of bij het veiligstellen van beelden, u kunt áltijd op ons rekenen.