Niet zo goed

Ik had 2x pond van de Hollandse garnalen, de smaak was goed en vers, helaas leek het wel B-keuze. Klein en dun, veel kleiner dan wat je bij viswinkel koopt,na het pellen. En ze hadden allemaal eitjes. Volgende keer de krabben of de zeebaars.

Snelle levering prima kwaliteit

Volgende dag geleverd in keurige box. Vis was wel al redelijk ontdooid.

Toppie

Meedenken en zeer klantvriendelijk

Excellent

Zeer goede service en zeer smakelijk eten. De zalmrollades zijn heerlijk , zal deze in de toekomst weer bestellen. Het zag er allemaal zeer smakelijk en schoon uit

uitstekend

Mooi product

Mooie zalm snel geleverd

Redelijk

Het bestelde kwam diepingevroren binnen zo is niet te bepalen of het vers is Heb in het verleden bij een andere leverancier vis besteld en die was alleen vacuum verpakt dus super vers uw zeebaars is diepingevroren dus ook nog veel ijsvorming (water) weegt ook mee dit is mijn mening.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Keurig verpakt en netjes op de hoogte gebracht betreffende bezorging

Uitstekende kwaliteit

Heerlijk om vis te bestellen bij Hakvoort. Altijd supervers komt het binnen en de kwaliteit is super. Heb meerdere complimenten van eters ontvangen over de kwaliteit van de vis. Of het nu om tong gaat of dorade. Zeker een aanrader!

snelle bezorging

Super service

Pakket snel en keurig verpakt ontvangen en de vis is top

goede kwaliteit

het is hier niet tekoop en heb er zo zin in

Zalm was heerlijk

Mooi verpakt, snelle levering en de smaak was heerlijk. Leuke korting ook!

Keurige afhandeling

Vanwege de goeie kwaliteit, mijn oudjaars etentje ook weer hier besteld. Helaas kwijt geraakt bij transport, maar keurig afgehandeld. Dus ik bestel de volgende keer zeker opnieuw.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Bestelling goed ingepakt en snel bezorgd. Erg blij mee.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Vis was heerlijk maar het zag er niet uit.

Bij ontvangst van de vis zat de hele goutmetschotel door elkaar in de schotel dus dat zag er helaas niet uit.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Geweldige levering, netjes goed gekoeld bezorgd.

Eerste keer dat ik op deze manier vis laat bezorgen, was een goede ervaring, meeste vis prima schoongemaakt, alleen de makreel wat minder..

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Uitstekende vis, prima bezorger op tijd bezorgd. Prima communicatie. Met 40 personen met kerst genoten van deheerlijke vis. Aanrader in alle opzichten zes sterren. bedankt.

Snel en goede kwaliteit

Snel geleverd , goed verpakt en supervers!

Top vis

Geweldige levering. En zeer goede kwaliteit vis

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

op de vishandel niks aan te merken. Alleen de transporteur ben ik niet over te spreken.

Chapeau!

Bezorging zoals afgesproken, keurig op tijd en vriendelijk. De oesters heel vers en heerlijk van smaak, de mooie hele zalm vers en goed schoongemaakt. Wat is dát lekker. Het geheel keurig gekoeld en lekvrij verpakt in een isolerende verpakking. Ze zijn er toch nog: bedrijven die kwaliteit leveren en doen wat ze zeggen. Bedankt. We hebben er een top diner van gemaakt.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Goede service, heerlijke zalm!

Snel geleverd en heerlijk vers

Heerlijke gerookte zalm

Hele lekkere gerookte zalm gehad

Gemeenteweg 16 a

7951 CN Staphorst

Over Urker Vishandel Hakvoort

Urker vishandel Hakvoort.nl de online vishandel voor al uw vis en vis gerelateerde producten. Kwaliteit en service op 1! Wij werken voornamelijk met de beste kwaliteit vis, die bij levering vaak dezelfde ochtend in alle vroegte op Urk is verwerkt. Dit proef en zie je terug in onze producten. Bestel bij ons voor 15:00 en het wordt de volgende dag bij u thuis bezorgd! Duurzaamheid staat bij ons centraal, bij alle vis word goed gekeken of de vis op verantwoorde wijze is gevangen. Onze vis is voorzien van: ASC , MSC keurmerk. Dit alles om zo nog lang mogelijk nog van deze vis te kunnen genieten. In samenwerking met Packs en UPS proberen we de verse vis zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. TIjdens het transport word u product ten alle tijden gekoeld en eigenlijk altijd e volgende dag bezorgd! Neem snel een kijkje in onze webshop!