Vis was heerlijk maar het zag er niet uit.

Bij ontvangst van de vis zat de hele goutmetschotel door elkaar in de schotel dus dat zag er helaas niet uit.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Geweldige levering, netjes goed gekoeld bezorgd.

Eerste keer dat ik op deze manier vis laat bezorgen, was een goede ervaring, meeste vis prima schoongemaakt, alleen de makreel wat minder..

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Uitstekende vis, prima bezorger op tijd bezorgd. Prima communicatie. Met 40 personen met kerst genoten van deheerlijke vis. Aanrader in alle opzichten zes sterren. bedankt.

Snel en goede kwaliteit

Snel geleverd , goed verpakt en supervers!

Top vis

Geweldige levering. En zeer goede kwaliteit vis

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

op de vishandel niks aan te merken. Alleen de transporteur ben ik niet over te spreken.

Chapeau!

Bezorging zoals afgesproken, keurig op tijd en vriendelijk. De oesters heel vers en heerlijk van smaak, de mooie hele zalm vers en goed schoongemaakt. Wat is dát lekker. Het geheel keurig gekoeld en lekvrij verpakt in een isolerende verpakking. Ze zijn er toch nog: bedrijven die kwaliteit leveren en doen wat ze zeggen. Bedankt. We hebben er een top diner van gemaakt.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Goede service, heerlijke zalm!

Snel geleverd en heerlijk vers

Heerlijke gerookte zalm

Hele lekkere gerookte zalm gehad

Verse vis, mooie prijs.

Snelle bezorging, goed verpakt.

Gewoon prima

Snelle levering en goed verpakt.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Prima paling en vlot bezorgd

Vis bestellen is een fluitje van een cent. De volgende dag werd de goed gekoelde doos volgens afspraak tijdig bezorgd. De paling smaakt heerlijk! Aanrader

Heerlijke vis

Ik had verse zalmfilet en sliptong besteld. Beide was van uitstekende kwaliteit! En de levering was ook keurig op tijd.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Snelle levering van verse vis

Goede omschrijving van de producten. Snelle levering in gekoelde box. Vis is heerlijk.

Uitstekende producten!

Precies op tijd en professioneel afgeleverd.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Wilde zalm filet besteld, was erg vers en smaakvol

Ik had de stille hoop dat het ingevroren geleverd werd, maar dat was niet zo (waarschijnlijk had ik mij beter in moeten lezen) Maar de vis was overtreffend lekker.

Vers & snel geleverd

Ik heb meerdere keren (verse en gerookte) vis gekocht bij Urker Vishandel Hakvoort. Noit probleemen gehad. Zeer lekker en fris. Deze keer heb ik twee levende kreeften besteld. Deze keer had de vervoerder problemen met het leveren op tijd. Urker Vishandel heeft voorgesteld om nieuwe kreeften op te sturen. Super service. Maar, trots de (een dag) vertraging, ontbrekende informatie (van de vervoerder), ontving ik twee, levend en heel frisse kreeften. Ik zou Urker Vishandel Hakvoort aanraden an iedereen.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Mooie vis en snelle levering

Laatst 3 kilo schol besteld, deze kwamen keurig vacuüm verpakt en bevroren aan. Zeer tevreden en ga hier vaker bestellen.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Alles goed gegaan, liever een andere vervoeder.

Om 18:36 stopte de voortgang van de bezorgtijd. Het werd om 21:45 alsnog bezorgd. Beetje opgelucht dus. Producten prima kwaliteit.

Goede kwaliteit/prijs

Goed product, op tijd geleverd

Super kwaliteit!

Ik heb recentelijk wilde sockey zalm besteld. De zalm is erg lekker. Keurige en snelle levering. Kortom, zeer tevreden.

prima vis

on line bestelling gedaan. Hadden probleem met koerier maar is naar tevredenheid opgelost .Levert prima vis.

Mooie verse vis

Jammer dat het gewicht aan de lage kant was,net geen 3kg...

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Mooi verpakt en snel verzonden.

Fantastisch bedrijf

Goed en snel geleverd

Heerlijke produkten,en goed verpak geleverd.

Gemeenteweg 16 a

7951 CN Staphorst

Over Urker Vishandel Hakvoort

Urker vishandel Hakvoort.nl de online vishandel voor al uw vis en vis gerelateerde producten. Kwaliteit en service op 1! Wij werken voornamelijk met de beste kwaliteit vis, die bij levering vaak dezelfde ochtend in alle vroegte op Urk is verwerkt. Dit proef en zie je terug in onze producten. Bestel bij ons voor 15:00 en het wordt de volgende dag bij u thuis bezorgd! Duurzaamheid staat bij ons centraal, bij alle vis word goed gekeken of de vis op verantwoorde wijze is gevangen. Onze vis is voorzien van: ASC , MSC keurmerk. Dit alles om zo nog lang mogelijk nog van deze vis te kunnen genieten. In samenwerking met Packs en UPS proberen we de verse vis zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. TIjdens het transport word u product ten alle tijden gekoeld en eigenlijk altijd e volgende dag bezorgd! Neem snel een kijkje in onze webshop!