Uitstekende service en prima aanbod

Erg ruim aanbod met films en series, mooi gerangschikt. Klantenservice reageert snel en lost problemen snel op.

Beste IPTV provider

Je stelt het een keer in en dan is het kijken. Ik heb meerdere providers gebruikt en deze is toch de beste die er is. Ga zo door.

Het scheelt heel veel geld en als je internet gewoon normaal is loopt het nooit vast en het is gewoon gebruiksvriendelijk!

Uitstekende service

Snel antwoord op mijn vragen, uitgebreid aanbod aan zenders

Breed aanbod aan zenders films series etc,alles werkt goed,duidelijk beeld en geluid. Kortom top!

Top altijd goed

Scherp beeld en duidelijke beschrijving

Meestal goede verbinding en kwaliteit van beeld

Veel keuze met meestal wel nederlandse ondertiteling en kwalitatief 4k beeld. Ben er zeker tevreden mee.

Echt een super goede itv aanbieder

Reageert altijd super snel en bij problemen echt super behulpzaam. Echt een aanrader!

Klantvriendelijk en snel

Snelle service! Producten ook snel binnen. We hebben allen nog niet de fijnste app gevonden.. maar echt heel tevreden!

Perfecte kwaliteit voor een mooie prijs!

De prijs die je betaalt voor het grote aanbod is het meer dan waard. Speciale kinderkanalen ook top. En films in Nederlands die nu nog in de bioscoop draaien, aanrader!

Gewoon super werkt steeds grandioos

Super goed. Klantenservice ook super

Zeer goede service en alles werkt zoals het moet.

De communicatie verloopt vlot. Uitgebreid filmaanbod.

Goedkoop goede kwaliteit tv kijken.

Eerst een maand geprobeerd, maar al snel voor een jaar verlengd. Wat overigens vrij simpel gaat.

Werkt goed

Inmiddels een jaar ip tv gehad en moet zeggen het werkt prima. Verlengen gaat makkelijk. Als ik een tip mag geven zou ik de klant mailen als het abonnement bijna afloopt.

Heel tevreden

Ik werd heel vriendelijk geholpen via mail. Alle vragen netjes beantwoord. Het abonnement zelf is fantastisch! Eindelijk terug moto GP kijken en erna nog kunnen kiezen welke film of serie je wilt. GE-WEL-DIG

Adembenemend

Wauw deze pandoraiptv gaat boven mijn hoofd wat een mooie beelden op tv een wat een programma’s allemaal series films documentaires en nog veel meer ik zeggen tegen doen kopen allemaal doen.

Zeer stabiel iptv

Ik ben zeer tevreden over de films en kanalen die Pandora aanbied , ik kan het iedereen aanbevelen .

Beste service tot nu toe

Goede kwaliteit, goed aanbod, goede klantenservice etc

Snelle service van een goed product

Ruim aanbod en prima bereik

Het aanbod is zeer groot, het ontvangst is nagenoeg altijd goed. Ook de klantenservice is goed te bereiken en doen er alles aan om problemen op te lossen.

100% tevreden

Scheelt een hoop geld

Werkt naar behoren!

Tot zover goed gegaan !

In september een abonnement afgesloten en op een android tv box geinstalleerd. Het installeren was vrij simpel nadat ik de gegevens via de mail kreeg. Ik was in 5 minuten klaar en het werkt boven mijn verwachtingen. Vriendelijk contact en snelle service !

Prima provider

Nu net weer voor een jaar verlengd na 1 jr Service en contact prima en product ook prima. Zijn zeer tevreden mee.