komen niet hun afspraak na.

na 2 dagen nog de container niet opgehaald.

Slechte communicatie

Altijd mijn containers afgenomen via Union , ging eigenlijk altijd ok. Toen Remondis bouwbak/union overnam , ging eigenlijk alles mis , mijn complete account kwam ik niet meer in , meerdere keren contact gehad , het zou liggen aan de webshop , die konden ervoor zorgen dat ik ook weer in me account kwam,en dat ik weer kon inloggen en via deze wijze ook weer me containers kon afmelden......ict liet me weten dit niet voor elkaar te krijgen....ik moest een nieuw account aanmaken.....gedaan ......echter een week later kwam ik er weer niet in, dus kon weer niks bestellen....ok dan maar op de normale manier een 3m3 bestellen....prijs 295.00 ....ga je naar het betaal portal gaat de prijs naar 395.00 .....huh.....nou ik bel wel even met remondis....die staan voor een raadsel....ik word doorgeschakeld.....naar Union.....huh....dit was toch remondis.....die stuurt me uiteindelijk weer naar een andere webpagina ...te weten afvalcontainers noord holland......prijs 3m3 289.00 ......zoals ik vroeger ook altijd deze prijs betaalde.....bij het overmaken zie ik de begunstigde.....UNION.....container word de volgende dag geleverd door remondis ermelo.....ik ben het helemaal kwijt......in de ontvangen mail met factuur vanuit afvalcontainers noord holland staat nergens hoe ik me container weer kan laten afvoeren en de inmiddels opnieuw aangemaakte account kom ik ook niet meer in......morgen maar weer bellen om me container af te laten voeren....waarschijnlijk word er gezegd dit via de site te regelen.

Vriendelijke chauffeur en snelle plaatsing en vervanging

Je vervangt niet ieder een tuinhuis…. Dus goed advies gevraagd en gekregen. Gemaakte dag en tijd afspraak werd nagevolgd.

alles top container geleverd en afgehaald zoals aangegeven

Na 27 jaar Remondis als account te hebben beheerd en nu zelf als klant, had ik niets anders verwacht.

Uitstekend!

Snelle levering. Makkelijk via de site en vriendelijke chauffeurs.

Goede communicatie

Telefonisch overleg is beter dan via internet

Probleemloos

Alles liep probleemloos, netjes en volgens afspraak. Daarnaast een zeer aardige, gemotiveerde en vaardige chauffeur. En dat is alles wat je kunt wensen toch?

Geweldig!

Bak netjes geplaatst en super service

Op en top klant gericht.

De container werd op ons verzoek ‘s ochtends voor 8 uur opgehaald en jawel hoor om 6.30 uur werd de container opgehaald voordat de bouwvakkers er met hun busjes waren.

Makkelijk, snel en prettige commincatie

Het online aanvragen van de container ging zeer makkelijk, tevens als het laten ophalen bij online aanvraag. De chauffeur heeft de container netjes geplaatst, heeft de container zonder moeite nog gedraaid. De planner stuurde een bevestiging van het ophalen, met later het verzoek of het mogelijk was voor een dag later. Geen enkel probleem had netjes contact om te overleggen. Volgende container wordt dan ook weer bij Remondis besteld!

Houd zich aan de afspraken

Mijn ervaring met Remondis is uitstekend. Men houd zich keurig aan de afspraken en leveren de containers netjes op tijd en op de plek die afgesproken is.

Snel geregeld, goed advies, en ook nog een chauffeur die even belt om op afstand even te overleggen.

Top: chauffeur belde om even te overleggen over de beste plek waar hij de container kon neerzetten.

niet binnen 1 dag geleverd en ook niet over gecommuniceerd, ophalen geen issues mee gehad.

Niks bijzonders gewoon oke en wat je kan verwachten. Op de binnen 1 dag levering na dan.

Prima bedrijf

Mooi op tijd geleverd op de juiste plek en ook keurig opgehaald!

Doet wat het moet doen

Vriendelijke chauffeur die de container op een nette plek heeft geplaatst.

Perfect!

De container werd keurig gebracht op de afgesproken tijd en geplaatst daar waar ik hem wilde. Ook ophalen was makkelijk te regelen en verliep keurig.

Prima container en fijne service

Voor de badkamerverbouwing heb ik een container gehuurd van Remondis. De prijs kwaliteit verhouding gaf de doorslag. Ik vond de service heel prettig. Na het bestellen kwam de container razendsnel en ook het ophalen was zo geregeld. Ik ben telefonisch heel prettig te woord gestaan door een planningmedewerker, ze beantwoordde mijn vragen deskundig, geduldig en vriendelijk. Heel fijn. Aanrader.

Top geregeld

Ruim van tevoren besteld en op de afgesproken dag geplaatst. Kortom geen omkijken naar, alles loopt zoals je graag wilt.

Leveren wat ze zeggen, goede chauffeurs die mee denken. Snel ophalen en wisselen kon niet in de zelfde dag. Dat was op die dag een beetje een tegenvaller.

Netjes optijd en volgens afspraak

2 containers gehuurd voor bouw en sloopafval voor verbouwing. Besteld, netjes optijd geleverd en weer makkelijk opgehaald. Eigenlijk kan ik mij niet beter bedenken dus 5 sterren.

Altijd op tijd!

Prima service, geen problemen mee en altijd op tijd. Zowel ophalen als brengen.

Super tevreden

De container werd op de afgesproken datum en tijdstip geleverd en precies op de plaats gezet waar wij het bedacht hadden. Geen enkel probleem. Ook het ophalen verliep vlekkeloos. Top bedrijf!!!

Op tijd geleverd en opgehaald .. keurig gedaan

Beloftes worden niet nagekomen

Er wordt reclame gemaakt met container plaatsing volgende dag, maar dat gebeurde niet. De beloofde “vroege ochtend” werd late middag en over het ophalen moest ik ook meerdere keren bellen en kreeg ik loze beloften…

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.