Alles goed geregeld

Alles was goed geregeld Goede communicatie Gunstige prijs Alles dus top

Doen wat is beloofd

Duidelijk te bestellen via de website. Chauffeur belde netjes waar de container geplaatst moest worden.

Prima plek om een full service container te huren

Makkelijk selecteren en bestellen via de website. Ook ophalen is zo geregeld. Chauffeur was vriendelijk, behulpzaam en correct. Alleen jammer dat je de tijd niet kunt afspreken of vooraf geen seintje krijgt hoe laat de container komt.

is goed

prima , ging volgens afspraak dus goed vr gr Fred

uitstekend

komen afspraken na, snel en netjes.

Duidelijke informatie op de site. Snelle levering, chauffeur denkt mee. Ruim de tijd om container te vullen. Via de site aangeven wanneer weer opgehaald kan worden werkt ook goed.

Prima!!!!

Bestelling geplaatst en aangegeven waar ik de bak wilde hebben. De chauffeur belde net toen ik er even niet was, maar hij heeft de bak toch prima op de goede plek weten te manoeuvreren! Super!

Snel geregeld, snel geleverd

Makkelijk online bestellen, en de container super geplaatst op de door mij aangegeven plaats.

Op afgesproken dag, tijd en plek keurig geplaatst!

Heel netjes en correct!

Fijne communicatie en snelle aflevering!

Zeer prettig.

Top 100

Beste levering in Nederland en super goed prijzen.

Komt afspraak inzake brengen en ophalen container perfect na.

Ik heb al 11 keer een 6m3 puincontainer gehad en deze werd altijd volgens afspraak bezorgd en opgehaald. Tevens een zeer ervaren en vriendelijke chauffeur.

Na de eerste container die op tijd geleverd is had ik een tweede gehuurd maar deze is nooit geplaats

De wisseling van de container is niet gelukt. Na contact hierover werd de betaalde huur van de tweede container wel terugbetaald.

Geen klachten

Er werd uitgevoerd, wat wij aangegeven hadden en alles zoals afgesproken. Alleen jammer dat alles via formulier moet als de container opgehaald of gewisseld moest worden.

Direct contact met planning is gewenst

Ik had graag een wijziging in de planning qua plaatsen van de container maar er was geen telefoonnummer beschikbaar om dit te bespreken "last minute".

Uitstekende service

Ik ben op dit moment een huis volledig aan het renoveren en heb met veel bedrijven te maken. En Remondis is het enige dat steeds levert wat er beloofd wordt. Ik ben zeer tevreden. Bedankt aan het team planning in Echt voor de hulp en de service.

Kun je wel wat toevertrouwen

Simpel te bestellen en plaatsen volgens afspraak. Communiceren eenvoudig en kijken wat mogelijk is als je vragen hebt over plaatsing en afhalen.

Alles perfect geregeld!

Twee keer een container laten plaatsen snel achter elkaar en elke keer alles perfect geregeld door Remondis. Duidelijke communicatie en klantvriendelijk bedrijf!

Aflevering ging perfect.

Beoordeling kan ik nog niet geven, de container is alleen nog maar afgeleverd. Stuur mij een nieuw beoordelingsformulier als de container is opgehaald.

T0P

Al onze grof vuil in 1x weg,makkelijk een bakkie voor de deur!

Niet professioneel

Chauffeur heeft ongevraagd en zonder overleg met ons de container op het erf geplaatst. Hierbij heeft hij naar onze mening de oprit beschadigd. Ik was gewoon thuis aan het werk en bovendien hadden ze mijn 06 dus dit was allemaal niet nodig geweest. De chauffeur had container ook nog eens zo neer gezet dat hij niet via de achterkant bereikbaar was. We konden er dus niets in kruien.

zeer snel besteld en afgehandeld

Door de webshop was het mogelijk om snel de container te huren, te vullen en weer af te laten voeren. Perfecte afhandeling!

Geen omkijken naar

Vlot gebracht, secuur geplaatst en daarna ook weer stipt en correct opgehaald. Dus zeker een aanrader als je een afvalcontainer nodig hebt.

Gewoon goed!

Container besteld en netjes op de aangegeven dag geleverd. Vriendelijke chauffeur die meedacht over hoe de container te plaatsen.

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.