Snelle super service Van begin tot eind fantastisch gedaan Dit jaar privé en zakelijk gebruikt en alles strak voor elkaar Zeker om aan te raden

Snel geregeld

Het bestellen was snel geregeld, het plaatsen volgens afspraak. net als het ophalen. helemaal top

De huur van de container viel enorm mee t.o.v. de concurrentie.

Onze container werd netjes op tijd afgeleverd en ook weer opgehaald zoals afgesproken.

Wordt snel geplaatst na aanvraag en ook weer snel opgehaald. Zeer tevreden

Alles volgens afspraak en goede communicatie

Container snel en volgens afspraak geleverd en heel netjes opgehaald.

Een zeer goede ervaring

De container is netjes geplaatst en ook weer netjes weg gehaald.

Zoals afgesproken

Zeer positief. Op tijd geleverd, snel weer opgehaald. Vriendelijk personeel.

prima donna!

Container gehuurd bij Remondis. Exact volgens afspraak verlopen. Prima gedaan!

Gewoon goed

Snelle levering, alles verliep soepel. Top.

geleverd en gehaald volgens afspraak

blij met het afvoeren van mijn uitbraak,bedankt

Snelle levering volgens afspraak!

Snelle levering volgens afspraak. Ook het ophalen van de container ging snel. De ochtend na mijn telefoontje werd de container al weer opgehaald.

Alles stipt volgens afspraak

Makkelijk te reserveren en alles loopt zoals afgesproken en bellen netjes op voor het plaatsen.

goed netjes bezorgd en opgehaald

Wij hebben afgelopen maand 4 x een afvalcontainer 6m besteld. Alle 4 steeds netjes op tijd geleverd en opgehaald. Goed contact makkelijk te bestellen . Of het nu iets te vol geladen was de container is zonder problemen meegenomen. Wij raden REMONDIS aan. Waarschijnlijk hebben wij eind november nog een afvalcontainer nodig die wij dan ook ZEKER bij Remondis gaan bestellen. TOP bedrijf in leveren en communicatie

Al jaren mijn keuze , goede snelle service En niet duur ten opzichte van de rest.

Zoals beloofd

Makkelijk online te bestellen Keurig geleverd zoals afgesproken Online ingevuld dat opgehaald kon worden en ook meteen dag erna geregeld Vriendelijke medewerkers

Met Remondis kun je geen afspraken maken

De container is op een andere plaats neergezet dan afgesproken. De container zou na melding binnen 1 a 2 werkdagen worden opgehaald. Ik heb meermaals gebeld en kreeg steeds de toezegging dat de container de volgende dag zou worden opgehaald. Het heeft bijna 3 weken na de melding geduurd voordat de container is opgehaald,

Geen gezeur, gewoon een container

Lastige plaatsing vanwege drukke weg en parkeervakken, chauffeur was zeer bekwaam, planning is goed bereikbaar.

snel en netjes

Volgens afspraak geleverd en weer opgehaald.

Alles volgens afspraak

Keurig op tijd geleverd en weer opgehaald. Vriendelijke chauffeurs ook!

Duidelijk, snel

Makkelijk afspraken te maken die exact nagekomen worden. Prima prijs.

goed geregeld

levering en afhalen ging perfect volgens afspraak

De levering was uitstekend. Het ophalen duurde wat langer.

zeer tevreden

duidelijke website, snelle levering zekers aan te raden.

Prima samenwerking

Eenvoudig bestellen, goede communicatie, geen overlast

Een top afval verwerkingsbedrijf. Dat is Remondis

Ik heb zowel zakelijk als privé gelegenheden met verschillende afval verwerkingsbedrijven gewerkt. En kan goed vergelijken. Remondis komt altijd zijn afspraken na. Denken met je mee en zorgen dat je efficiënt en gescheiden en gemakkelijk afval kan verwerken. Kortom een top bedrijf!

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.