Perfecte service zoals het hoort.

1ste ervaring met het huren van een puincontainer. Was zoals ikmij het boorstelde, goede service dus volgende keer huur ik hier.

Duidelijkheid over afspraken en mooi op tijd

Fijne chauffeur en container mooi op de plek gezet, rekening houdend met mijn wensen. Duidelijk zichtbaar voor rijdend verkeer, veilig en mooi op tijd weer opgehaald.

Dankzij goede afspraken een snelle en veilige afvoer van de goederen.

De opwaardering van de containerinhoud (van 3 naar 6 m3) leverde geen vertraging of misverstanden op. Geweldig en duidelijk afgehandeld.

Volgens afspraak geleverd, netjes geparkeerd, en eveneens volgens afspraak keurig weer opgehaald.

Netjes afgeleverd

Nete chauffeur Gewoon aan aanrader

Goed, as verwacht

Goede service, enige puntje is dat de container niet binnen 48 uur opgehaald kon worden zoals op de website staat, maar dat was gelukkig geen groor probleem.

slechte communicatie

tot 2x toe afspraak om op te halen niet nagekomen

Grote container voor een mooie prijs

Container besteld en werd geleverd op de afgesproken dag. Met de chauffeur afgesproken op welke plek deze kwam en dit is goed gegaan. Afhalen ging iets minder makkelijk, de eerste melding kwam niet door maar naar mijn mail werd deze alsnog de volgende dag opgehaald.

Ik heb n goede ervaring met REMONDIS ben tevreden

Snelle plaatsing van de container en ook het ophalen ging volgens afspraak.

Naast de vlotte plaatsing en het ophalen van de container werd ik ook telefonisch goed geholpen toen ik nog vragen had. Prima service, zeker een aanrader.

Super organisatie

Perfecte levering, afvoer en communicatie tegen een scherpe prijs.

Snelle en goede service via internet zo geregeld

Al meerdere keren een container besteld en de service is top! Word geplaatst op de gekozen datum en de op juiste plek neer gezet. Website is duidelijk qua m3 containers en waar deze voor bestemd zijn. Zeer tevreden ook over het ophalen. Vaak al de eerst volgende werkdag. Chauffeurs zijn ook vriendelijk en hebben geen moeite om een praatje met de kinderen als ze staan te kijken

Alles zeer goed verlopen van bezorgen tot ophalen! Telefonisch ook zeer goed bereikbaar en behulpzaam.

Alles snel en prima geregeld tegen een fatsoenlijke prijs

Top! De container werd snel gebracht en snel weer opgehaald toen 'ie vol was.

komen afspraken na

Goede communicatie, vriendelijk personeel en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Prima service van de firma Remondis

Door oppakken van de bak was onze stoep beschadigd, is prima hersteld. Leveren en ophalen mooi op tijd.

Snel geleverd en snel opgehaald

Bestelling was snel geplaatst , container snel geleverd, na plaatsen ophaal opdracht was de container ook snel weer opgehaald. Voor herhaling vatbaar top service

Makkelijk een container bestellen

We hebben vaker een container gehuurd bij Remondis wel altijd telefonisch . Vanwege de goede service hebben we hem weer bij Remondis besteld. Nu heb ik hem via de website besteld dit gaat net ze makkelijk .

goede service

voor de 2e keer een 10 kuubs container besteld, prima service, alles wordt correct afgehandeld.

geweldige service en stiptheid

We hebben telefonisch een container besteld en deze is keurig optijd afgeleverd en opgehaald door Remondis, de chauffeur was zeer aardig en behulpzaam.

De backoffice goed bereikbaar

Snelle service!

Heel fijn om snel een container voor de deur te hebben. In het weekend vroeg ik het aan en op maandagochtend werd de container door een aardige medewerker op een handige plek gezet. Ook het ophalen ging vlot en op de afgesproken tijd. Een container is voor veel afval (3 kuub stenen!) veel handiger dan met een karretje zelf op en neer naar de afvalreiniging rijden. Bedankt voor de goede service.

Snel en op tijd geleverd. En opgehaald.

Prima service. Zowel telefonisch als ook aan de deur.

Simpel en snel

Simpel via webshop besteld en volgende dag al geleverd. Goed overleg met chauffeur waar de container geplaatst moest worden.

Snelle service en betaalbaar

Ik had snel een container nodig. Remondis leverde deze heel snel en ook nog eens voor laagste prijs. Brengen en ophalen verliep ook heel netjes en in goede samenspraak.

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.