Prima bezorging

De chauffeur heeft de container keurig geplaatst. Wij zijn bezig hem vol te storten met puin, etc. en hopen hem binnenkort weer te laten ophalen.

Remondis puinbak huren.

De lege pijnbank netjes op tijd gebracht en de volle weer opgehaald. Goede communicatie met Remondis. Vriendelijke chauffeur.

Makkelijk online een afspraak maken om het te plaatsen en om het op te halen. Ze bellen je van te voren voordat ze de container plaatsen. Echt een goede en snelle service.

Makkelijke online service

Makkelijk online een container te bestellen. Wordt netjes op de aangegeven dag geleverd.

What you see is what you get

Prettige en klantgerichte dienstverlening

Vlotte levering

Hallo daar Snelle levering. Redelijke prijs Gewoon doen Ge ronnie

Snelle levering en goede communicatie!

Wij hebben nu een aantal containers voor de deur gehad verzorgd door Remondis. Bestellen via de site ging makkelijk en het omwisselen was ook zo geregeld. De container wordt op de afgesproken dag neergezet en Remondis neemt contact op bij bijzonderheden.

Snelle levering vakkundige plaatsing

Leveren snel en je hoeft niet ervoor thuis te blijven. Eenvoudig te bestellen online

perfect

volgens afspraak geleverd en op gehaald

netjes gehandeld

naar wensen geleverd

Prima ervaring.

Brengen en ophalen gaat goed volgens een prima planning. Is er iets niet helemaal duidelijk, dan neemt de chauffeur even contact op om te overleggen over het hoe en wat.

Snelle levering, ook weer snel opgehaald. Chauffeur was heel welwillend toen hij de container kwam halen en wij er op dat moment even niet waren, netjes gewacht.

Redelijk eenvoudig een container bestellen

Het bestellen van een container is betrekkelijk eenvoudig te doen. Ik wilde mijn volle container op laten halen en een nieuwe (iets kleinere) gelijktijdig laten plaatsen. De verwachtibg was dat ik dit bij de ophaalopdracht kon aangeven. Niet dus..... Bij het bestellen van een nieuwe container kan je echter wel aangeven dat je een volle wilt laten ophalen. Wellicht de moeite waard om eens naar te kijken.

Twee containers gehad in 3 weken

Super tevreden met Remondis, ze halen snel de containers weer op. Tevens het omwisselen van de container verliep ook erg soepel. Hartelijk dank voor jullie goede service.

Goed bedijf

Goed ,komt de gemaakte afspraken netjes na, een cijfer geven: een dikke 9.

Tevreden.

Er wordt van te voren tel contact gemaakt om te vragen waar ze de container kunnen plaatsen. Aardige chauffeur maakte ff een praatje met mij..

correcte afspraken

Netjes en vlot afgehandeld

Top container en snel geleverd en opgehaald. Top services

Netjes behandeld en geplaatst

Vriendelijke jongen die de container kwam plaatsen en zou mooi zijn om z’n prijs te winnen heb het niet breed.

Prima geregeld bij Remondis

Correcte afhandeling, vriendelijke chauffeur

Alles goed geregeld. Van bestellen tot plaatsen en ophalen.

Prima geregeld

Ophalen na melding duurt te lang, container staat nu waarschijnlijk tot na het weekend aan de openbare weg?

Snel geregeld

Snel bestellen, echter geen opdrachtbevestiging ontvangen. Dit moet wel beter, ik zou ook tijdvakken maken. Met de particuliere klant heb je vaak te maken dat iemand niet de hele dag thuis is.

Container 6 kuub besteld

Op de site duidelijk en makkelijk alles ingevuld en daarna snel geleverd.Een klein opmerking heb op de site aangeven waar de container geplaatst moest worden alleen bij de chauffeur is dat niet bekent die stond voor de deur hij moest aan de achterkant moet zijn.En ik was opdat moment niet thuis chauffeur hebt mij netjes gebeld en uitgelegd waar hij moet zijn en het is netjes geplaatst waar ik aangaf..Wij waren klaar en hadden alles erin gegooid de zelfde nog.Heb gebeld dat ze de container weer konden ophalen de volgende dag hebben ze weer opgehaald heel snel geregeld allemaal en netjes te woord gestaan zowel receptie en chauffeur.

Alles volgens afspraak

Gewoon goed

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.