Toffe auto

Heel leuke auto ! Klein beetje puzzelwerk maar viel wel goed mee.

Zeer snelle levering

Zondag besteld en dinsdag al geleverd

Super goed geregeld

Heel fijn het bestellen tot aan de levering en spullen heel blij met de auto!

Bij de bestelling had ik niet goed gelezen om de accu auto thuis te laten bezorgen. Meteen een mail gestuurd en de bezorgkosten overgemaakt. En de dag erna werd de auto thuis bezorgd. Echt perfect en super mooie roze auto.

Top!!!

Donderdag besteld en vrijdag in huis

Kwaliteit voor uw geld

We weten niet eens waar hij is

Niet gehad. Is van Huizen naar Amersfoort gegaan en weten nu niet waar hij is.

Vlug geleverd.

Bestelling is heel vlug geleverd.

top

Het wordt een kerstkado moet nog in elkaar gezet worden. Hopelijk gaat hij electrisch net zo goed als dat hij eruit ziet.

Beste Ik heb een quad gekocht 1200w 48v. Hij is heel sterk in het gras wat ik zelf niet verwacht had. Zelfs met iemand van 80kg erop. De batterij gaat ook heel lang mee voor hij plat is. Ook goede uitleg gekregen over alles. Wij zijn zeer tevreden over de aankoop. Mvg

Ruime keuze en snel thuis geleverd.

Heel ruime keuze in de online shop en het prachtige voertuig werd netjes thuis afgeleverd heel kort na de bestelling. Een lampje van de buggy werkte niet, misschien losgekomen tijdens het transport. Leverkosten zijn wel vrij hoog.

De ouders van mijn kleinzoon

De ouders van mijn kleinzoon , vinden het een prachtige auto .

Top bedrijf

Snelle levering, alles netjes ingepakt, een aanrader voor iedereen.

Snelle levering, mooie producten en duidelijkheid over garantie

mooie auto en keurig verzonden

mooie auto en keurig verzonden

Snelle levering!

Snelle levering!

Kwaliteit producten

Kwaliteit producten

Accu wagen

Snelle levering, product zoals beschreven, handleiding was iets onduidelijk maar wel te doen,

Ik heb de groene Jeep gekocht.

Ik heb de groene Jeep gekocht voor mijn zoontje, kwalitatief een goed product, zelfs met mijn twee linker handen kreeg ik de jeep binnen een uur in elkaar. De Jeep doet het heel goed, accu duur is ook goed. Heel leuk! De levering was ook zeer snel, twee werkdagen.

Snelle reactie via mail en snelle.

Snelle reactie via mail en snelle verzending. Product bevalt goed en werkt naar behoren.

Levering op tijd en een goed product

Levering op tijd en een goed product

Accu vrachtwagen gekocht maar stuur en.

Accu vrachtwagen gekocht maar stuur en stuur pengat komen niet goed over een. Snelle levering goed verpakt

Beter communiceren dat er geen.

Beter communiceren dat er geen verzending kan plaatsvinden

VW kever

Super snelle levering, ondanks vakantie bij jullie. Voldoet aan ons wensen, mooie kleur, gewenste grootte, prima afwerking

behandeling was prima

behandeling was prima

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE