behandeling was prima

behandeling was prima

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam, oplossingsgericht

Niet geleverd, waardeloos bereikbaarheid

Product besteld voor een verjaardag, bij de bestelling nergens weergegeven dat er vakantie was. Via mail geen bevestiging gehad dat er vakantie was. Krijg het product 2 weken na de verjaardag. Mag het niet retourneren. Serieus waardeloos, bedrijf niet te bereiken. Bijna boevenpraktijken.

Delivery was very fast thank you very.

Delivery was very fast thank you very much

Top Service

Top Service Had een vraag over de levering en er werd direct op mijn mail gereageerd. Was namelijk zelf niet thuis bij de eerste 2 pogingen. Dus het kwam bij hun retour. Het product is direct weer opgestuurd en ik had het de volgende dag.

Ging super snel

Ging super snel, volgende dag gelijk bezorgd

leuke auto maar stickers passen niet en auto is niet schoon zitten allemaal vegen op dus moeten ook nog aan de poets haha

N.v.t

N.v.t. Oke.

Goede service en zeer vriendelijk

Goede service en zeer vriendelijk

Leuk cadeau

Snelle levering. Product precies zoals beschreven en met een leuke strik om het cadeau te doen.

Gewoon top

Gewoon top

slechte beschrijving en stuur, wel leuk product

product is heel leuk, montage is verschrikkelijk. beschrijving is erg onduidelijk, evenals de kleine zwart wit afbeeldingen. vrachtwagen + aanhanger gekocht, dan begin je logischerwijs met de vrachtwagen.. niet dus, want wanneer die klaar is en je met de aanhanger begint, mag je stap 1 van de vrachtwagen weer los halen. dit is erg lastig gezien dat ding dan compleet in elkaar zit al. dit staat nergens aangegeven. tevens was het stuur slecht gemaakt, waardoor deze niet normaal pakte en we na 3 uur met 2 man stuntelen eindelijk dat ding met grof geweld vast hadden zitten. al met al heb ik een blije dochter, maar vind ik hem eigenlijk het geld niet waard met alle ellende die eraan vooraf is gegaan.

Ik heb een auto gekocht 2 weken geleden.

Ik heb een auto gekocht 2 weken geleden en de start button werk niet

Snelle service en kwaliteit

Snelle service en kwaliteit. Goed prijs.

Voor de 3e keer hier een auto besteld

Voor de 3e keer hier een auto besteld, dit is een zeer goede kwaliteit

Op tijd geleverd en een goed product

Op tijd geleverd en een goed product

Very fast

Very fast , the car it is good enough

Aanraders

Snelle levering ziet er allemaal netjes uit

Snel ontvangen na telefonisch contact en.

Snel besteld na telefonisch contact en daarna snel ontvangen

Mega snelle verzending

Mega snelle verzending! Gave auto, met gepersonaliseerde kentekenplaat. Top service.

Hele leuke scooter

Hele leuke scooter

Wat we besteld hadden was gauw binnen

Wat we besteld hadden was gauw binnen

Elektrische auto

1e keer een bestelling gedaan de volgende dag zoals beloofd geleverd. Mooie kwaliteit en een super blije kleindochter daar doe je het toch voor.

Slechte service

Slechte service van het bedrijf. Bij een klacht wordt deze niet serieus genomen en afgewimpeld. Update 26 augustus. Jammer van jullie reactie. De mail is wel degelijk door jullie beantwoord op 20 augustus met als reactie er is niets vreemds te horen op de video veel plezier met de motor. Op dezelfde dag nog mijn reactie dat het geluid voorheen niet aanwezig was en ik graag correcte advies/diagnose ontvang is op heden niets mee gedaan. Ik acht dit niet als dienstverlenend of tot een oplossing willen komen. Dus ik blijf op mijn ervaring.

zeer snelle service

zeer snelle service, mooi en degelijk produkt

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE