Super snel geleverd en mooi kwaliteit

Super snel geleverd en mooi kwaliteit

Snel geleverd en mooi product.

Snel geleverd en mooi product.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Omdat het was snel met leveranciers

Omdat het was snel met leveranciers

Alles was oke de website is zeker.

Alles was oke de website is zeker duidelijk en geeft veel informatie, waardoor de bestelling goed is verlopen. Tevens was de bezorging super snel. Ook was het afmaken van de auto via de handleiding goed te doen.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Had ze ook wat gevraagd om wat aan te passen en dat deden ze ook. Hartstikke top!

Een aanrader!

Uitgebreide website, veel producten en veel informatie. Bestelling en verzending helder, snel en soepel. Dochter door het dolle heen. Ik zou deze shop zeer zeker aanraden!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Super snelle levering

Super snelle levering, kleinkind is er zeer tevreden mee. Minpuntje wielen draaien net iets te weinig naar links/rechts.

Snelle levering en het in elkaar zetten ook makelijk via tekening en was zeer tevreden over de antwoorden die ik van jullie ook meteen terug kreeg via mails die ok jullie stuurden

Snelle levering en het zelf in elkaar zetten van de auto was makkelijk via tekening en ook de antwoorden die ik snel terug via de mails die ik jullie gestuurd had perfect grt

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering

Betrouwbaar

Zeer snelle levering, goed product.

Mijn zoontje is heel veel blij met de.

Mijn zoontje is heel veel blij met de auto.. alle was goed. De montage was gemakkelijk.

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd ! En wat een mooie auto.

ik ben blij

ik ben blij mijn klien kind is zo blij met

Prima motor voor een redelijke prijs.

Motor is precies zoals beschreven. Duidelijk montage instructies. Zoontje is super blij ermee! Jammer dat de kenteken sticker niet is aangepast voor een motor en ook niet dezelfde dag gestuurd zoals ze beweren.

Snelle levering en vriendelijk personeel

Snelle levering en vriendelijk personeel

Binnen 24uur thuis

Binnen 24uur thuis

Alles was perfect

Alles was perfect

goede webshop

Vlotte levering en goed product. Goed verpakt

Een dikke duimvoor het bedrijf.

Een dikke duimvoor het bedrijf. Service is en leveringstermijn zijn Top. Mijn kleinkind is dolblij met zijn brandweerauto. Bedankt hiervoor. Peter

Netjes optijd geleverd en makkelijk te.

Netjes optijd geleverd en makkelijk te monteren!

Snelle levering, product zoals op de foto's en beschrijving.

snelle levering na een vraag via mail

snelle levering na een vraag via mail. dank u LF Belgie

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE