Gewoon goed.

Heb goede ervaring met dit bedrijf en ook goede contacten om vragen te stellen.Snelle verzending en goede producten.

Nog niet zolang gebruik ik de sublementen maar tot nu toe boek ik goede resultaten en voel ik me een stuk beter.

Fijne webshop

Al een aantal jaren bestel ik mijn producten bij Phytoreform en ben daar erg tevreden over. Bij de update van de website was mij een korting beloofd maar bij het betalen kon ik de link nergens meer vinden, na een mailtje is de korting alsnog verleend en het bedrag teruggestort op mijn rekening. Ook de producten bevallen mij prima.

Top producten!

Supplementen die echt werken!

The best there is

Als herborist focus ik me bij de aanschaf van kruidenproducten en voedingssupplementen steeds op de samenstelling en de dosering aangezien die de werkzaamheid van het product in ruime mate bepalen. Het is opmerkelijk dat Phytoreform zich, in tegenstelling tot andere bedrijven, niet steeds heeft aangepast aan de "marktvraag" maar consistent en consequent aan haar eigen gamma heeft vastgehouden. Dat maakt dat je steeds weet wat er beschikbaar is, in welke dosis en hoedanigheid en als de bestelling en de levering dan ook nog perfect verloopt..... Sinds de start van Phytoreform schaf ik nu bijna al mijn producten uitsluitend bij hen omwille van hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Ik wil voor alle duidelijkheid even aangeven dat ik niet betaald of vergoed wordt voor deze review, maar dat ik mijn ervaring als meester-herborist met andere merken mijn oordeel gevormd hebben.

Topkwaliteit

Steeds vlotte service en producten van top kwaliteit.

Zoals altijd....al jaren zeer tevreden.

Reeds verschillende jaren gebruik ik Cynara/Taraxacum. Verzorging lever/gal op een natuurlijke wijze. Door het ouder worden merk ik wel op dat het aantal tabletten dagelijks stelselmatig moet verhoogd worden. Misschien kan de sterkte van de tabletten verhoogd worden ?

Hoogwaardige kwaliteit producten en zeer fijn klantcontact

Op advies van mijn therapeut doorverwezen naar de website van Phytoreform. Aldaar een tweetal vragen gesteld voorafgaand aan mijn bestelling. Geweldige service en tincturen binnen twee dagen geleverd gekregen. Keurig en voor herhaling vatbaar!

Goede producten en mijn bestelling was snel geleverd!

Postbus 6801

4802 HV Breda