Goede wijnen en prima service.

Goede wijnen en prima service.

Fantastische wijnen, snelle levering en topkwaliteit!

Ik ben ontzettend tevreden over de wijnen. De kwaliteit is echt top en je proeft dat er veel aandacht is besteed aan de selectie. Daarnaast was de levering supersnel, wat echt een pluspunt is. Een geweldige ervaring van begin tot eind – ik kom hier zeker terug!

Mooie wijn en snel geleverd.

Ruim assortiment aan mooie wijnen en snel geleverd.

leuke aanbiedingen

Goede wijnen, leuke aanbiedingen en vooral een goede service.

Aandacht en vertrouwen.

Mijn bestelling werd snel in behandeling genomen. Ik had een fles wijn besteld, en een kistje voor twee flessen. Ik ontving een telefoontje om te controleren of het wel klopte. Heel fijn te weten dat bestellingen met aandacht uitgevoerd worden. Het geeft veel vertrouwen. Top!

Zeer correct

Zeer correct. Snelle levering!

Pakket kwam niet op zaterdag maar op...

Pakket kwam niet op zaterdag maar op maandag. Aangezien we dan beiden niet thuis, moest het pakket bij een ptt post afhaal punt opgehaald worden (pakket was kennelijk niet bij buren aangeboden) Bij dit ppt ophaal punt moest ik > 40 minuten wachten voor ik aan de beurt was. Neem een andere pakketdienst ppt is slecht

Snelle levering en lekkere wijn

Snelle levering en lekkere wijn

Snel en goed

Snelle levering, lekker wijn

Mooie wijnen - geen respons op concrete vraag ivm levering

Mooie wijnen, leuke website - allicht copy van veel andere identieke websites van dezelfde wijnhandelaar - makkelijk bestelproces. Echter geen reactie op concrete vraag m.b.t. levertijd na plaatsen van bestelling. Ondertussen de bestelling wel ontvangen, maar een reactie op een vraag zou wel gepast zijn.

Goede levering

Goede levering, goed contact bij vragen Betrouwbaar.

Persoonlijke behandeling

Persoonlijke behandeling, waar zie je t nog? Top!

Top wijn leverancier

Snelle levering. Goede communicatie. Groot assortiment.

stiptheid

correcte behandeling

Ruim assortiment en top service

Naast het ruime assortiment en de fijne en uitgebreide beschrijvingen bij de wijnen is de service ook top! Zo boden ze een mooi alternatief aan voor een wijn die niet meer voorradig bleek te zijn. De communicatie is vriendelijk en duidelijk. Levering was daarnaast ook nog eens snel.

snelle en correcte levering van...

snelle en correcte levering van bestelde goederen

Erg vlotte uitlevering van de bestelling

Erg vlotte uitlevering van de bestelling

Lekker wijntje prijs kwaliteit en mooi...

Lekker wijntje prijs kwaliteit en mooi op tijd geleverd mvg

Aanrader voor het bestellen van wijn.

Tot nu toe altijd probleemloos de wijn besteld. Overzichtelijk bestelproces en aflevering prima!

Topwijnen en uitstekende service.

Gemakkelijk om je favoriete wijn te vinden. Goede informatie over de wijn! Makkelijk te bestellen en uitstekende afhandeling van de bestelling.

Gemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en goed verpakt. Top, dank u!

Heerlijk wijn

Heerlijk wijn, vlotte service!

Er was aandacht voor mijn opmerkingen

Er was aandacht voor mijn opmerkingen. Ik ben naar volle tevredenheid geholpen. Personeel is zeer vriendelijk.

My favourite wine website

I always get what am looking for and delivery is very fast

Geleverd wat is beloofd en op tijd.

Geleverd wat is beloofd en op tijd.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette