De vogelkooi heb ik amper 1 dag na de bestelling ontvangen. De kooi is top ! heel mooi afgewerkt, mijn kanarie is blij... dus iedereen content !

Top product

Mooi afgewerkt goede kwaliteit en gemakkelijke montage alleen de sluiting zou beter kunnen papagaaien zijn slim

goed geregeld en perfect op de tijd die was aangegeven

Zoals op de site,aangegeven

Ik had de kooi al eerder ergens gezien en vond hem toen al mooi, aangezien mijn parkietje gehandicapt is had ze een kleinere kooi nodig. Ze kan zich nu beter bewegen in deze kooi en speelt ook weer. De kooi had ik na bestelling de volgende werkdag binnen in een goed beschermde doos, madam Mim is er blij mee en ik ook.

Mooie stevige vogelkooi, op tijd geleverd.

Ambra open, vogelkooi met standaard. Mooie stevige kooi, mijn parkieten zijn er blij mee. De bezorging ging goed. Van tevoren contact gehad over de conditie van de kooi en deze vragen werden netjes beantwoordt.

Geweldig!

2 kooien besteld waarvan 1 als cadeau. Gebeld met het bedrijf om te checken of de bestelling goed was doorgekomen en aangegeven dat er enige ‘haast’ mee was i.v.m. het cadeau. Dat hebben ze dezelfde dag perfect in orde gemaakt waardoor beide kooien nog diezelfde dag in huis waren. Wat een geweldige service!

Mooie degelijke kooi

Snel en correct geleverd Kooi zat super goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Echt een super degelijke kooi voor weinig gelc

Goede ervaring

Goede ervaring zeker aan te bevelen

Super snelle levering, mooie kooi!

Snelle levering ,mooie kooi, voor een goede prijs

niet waw

De periode tussen bestelling en levering is redelijk lang. Het product bevatte een kapot wiel, reeds melding gemaakt om nieuw op te sturen maar nog geen feedback ontvangen. Product is niet duurzaam. Prijs/kwaliteit niet waardig

Heel goed!

Maandagavond besteld en woensdag al binnen. Netjes verpakt.

Lipperkerkstraat 479

7533 AE Enschede