Stevig kussen en mooie stof

Nice cushions

The cushions are really nice. Delivery was quick.

Heel fijne ervaring

Vlotte en goede informatie

Goede customer service

Ik ontving lijn kussens op maat heel snel. Helaas door menselijke vergissing was de maatgeving niet juist gesneden. Een mailtje naar de klantendienst en ik werd meteen geholpen aan nieuwe kussens. Heel vlotte communicatie, verzending en comfortabele kussens. Voor mij een aanrader!

Kleur, maat, afwerking perfect!

Heel blij mee. Mooier dan verwacht. Zit lekker. Past perfect!

Mooie stoffen, fijne kussens!

Fijne ontwerptool op de website en prachtige kussens!

Goede site en kwalitatieve kussens

Prima ervaring

Fantastisch!

Voor het vinden van een goed zitkussen op onze eetbank was dit het perfecte adres. We zijn er super blij mee.

Helemaal naar verwachting! Mooi en comfortabel.

Snelle levering en echt een heel mooi kussen. Erg blij mee

Fantastische kussens

Echt super kwaliteit. Ook de klantenservice is geweldig, snel en zeer uitgebreid antwoord. Zeer tevreden!

Prachtig kussen prima kwaliteit

Wij bestelden 2 grote kussens. Kwaliteit is top en ook kleur zoals op de site is perfect.

Prima service en mooi afgewerkt is ons kussen

Super!!

Ik heb eerst een paar staaltjes besteld. Dat was erg fijn en kon zo beter mijn keus maken. Bestellen ging makkelijk. Duidelijk hoe je het moet opmeten. Daarna word je goed op de hoogte gehouden via de mail Ik ben super blij met m’n nieuwe kussen voor op mijn klepbank. Zeker een aanrader om hier te bestellen

Perfecte kussens, informatie over status is perfect!

Uitleg op site is duidelijk, je wordt goed op de hoogte gehouden van hoever het staat met je bestelling. Goede kwaliteit kussens, je krijgt het gevoel dat niets teveel is!

Uitstekende kwaliteit

Zeer goeie service

Mooi gemaakt zit heerlijk fijne stof

Mooi gemaakt zit heerlijk fijne stof

super mooie maatkussen

Very nice order experience and also perfect result when we received the custom cushions. We took the advice from the website by every step and we have got what we wish for.

Top, snelle levering van goede kwaliteit.

Goed gevoel over gehouden aan Nofruit. Online besteld, mooie stevige stof en strakke kussens voor de boot. Snelle levering en leuk email contact. Voor herhaling vatbaar.

Super mooie kussens

De kussens zijn nog mooier geworden dan ik had gedacht,én lekker stevig, zoals ik had besteld.

Prachtig

Prachtige stof , geweldige mails, top resultaat. Erg blij zijn wij .

Naast dat de kussens van hele goede kwaliteit zijn, is de klantenservice van een enorm hoog niveau

Goed Telefonisch service

Het is fijn als je belt en er wordt opgenomen en je wordt geholpen hoe online bestelling te plaatsen. Levering zoals afgesproken geleverd! Kleurstaal komt overeen met de werkelijkheid Kussens dikte conform advies komt overeen met de beenlengte. Top bedrijf aanrader!!

Super tevreden

Wij zijn heel tevreden van onze bestelling bij nofruit. Een snelle service en betaalbare kwaliteit! Ik kan het alleen maar aanbevelen.

Mooie kwaliteit en zeer meedenkend

Voor onze opknap camper hadden wij zitkussen nodig en na al diverse ervaringen met NoFruit natuurlijk weer hier contact opgenomen. Omdat het natuurlijk geen standaard maat was eerst contact opgenomen voor wat advies en het uiteindelijke resultaat is helemaal zoals gehoopt.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught