Veel keus en prettige leuke mails.

Veel keus, Vriendelijk, makkelijk telefonisch bereikbaar, behulzaam en de mails zijn niet zo standaard, maar grappig en uiterst fijn beantwoord. Ik had zelf wat meer keuzeadvies gehad, maar ben waarschijnlijk hierin niet duidelijk genoeg geweest. Prima zaak, met goede service. Gr. Marja

Alles snel en naar wens geleverd prachtige kussens

Alles snel en naar wens geleverd. Mooie kwaliteit en netjes gemaakt.

Beste service en contact in jaren!

Beste service en contact in jaren! Wat een toppers �n helemaal blij met het resultaat ??

Goede kussens

Goede kussens. Snelle en goede service

super kwaliteit

super kwaliteit, heel tevreden mee! ook levering ging snel

Snelle levering, top kwaliteit en afwerking

Supersnelle levering, goede communicatie en updates. Zit- en rugkussens besteld voor 2 antieke stoelen; zijn prachtig geworden en van zeer goede kwaliteit en afwerking.

Aanrader!

Snelle services, mooi afgewerkt. Goede klantenservice bij vragen.

Super comfortabel, maar misschien ook TE comfortabel?

Ik heb de harde zitbank een nieuw leven gegeven met dit zitkussen! Ik zou dit kussen aan iedereen aanbevelen, maar neem het er wel af als er bezoek komt anders blijven ze hangen want ze zitten op een wolkje.

Mooi product, goede service

Mooi product. Aanvankelijk verkeerde maat ontvangen, maar dit is naar volle tevredenheid opgelost. Goed contact over de mail.

Helemaal naar onze verwachting snel en�

Helemaal naar onze verwachting snel en vakkundig geleverd

Mooie stof,mooie afwerking,past perfect

Mooie stof,mooie afwerking,past perfect

Super mooie kussens

Super mooie kussens, ik had niet gedacht dat ze zo mooi zouden passen!! En ook waren ze perfect op tijd!

Prachtige kussens en goede service

Prachtige kussens en goede service! Ze hebben oplossingsgericht mee gedacht met mij.

Perfecte service en uitmuntend resultaat

Ondanks het feit dat dit een e-commerce bedrijf is, kregen wij bijzonder goed persoonlijk advies en begeleiding via mail. Uiterst vriendelijk personeel, met snelle acties en reacties. Resultaat absoluut in orde! Ik raad aan.

Mooi en goed product

Het bestelde kussen was exact op maat, juiste kleur, prachtige stof. Prima prijs en snel gemaakt. Erg blij mee. Een echte aanrader

Mooi afgewerkt, perfecte maat.

Lekker zachte stof gekozen tussen de stalen en die valt ook in 't groot supergoed mee. Mooie afwerking, perfecte maat. Een afgedankt tv-meubel is nu een zalige zitbank!

Perfecte levering!

Advies gevraagd en gekregen, proefstofjes mogelijk, precies op maat en keurig op tijd. Zou zo weer bestellen!

Mooie kussens precies volgens afspraak�

Mooie kussens precies volgens afspraak geleverd. Erg tevreden.

Wederom zeer tevreden

Wederom zeer tevreden. Doe een miscommunicatie die hen niet te verwijten was, werden de verkeerde maten gehanteerd, en dus is er een verkeerd kussen gemaakt. Ze hebben dit meteen opgepakt en direct toegezegd het juiste kussen versneld te produceren. Meer service dan dit kan je niet verwachten.

Gemakkelijk

Gemakkelijk, goede kwaliteit mooi resultaat en snel

zeer tevreden

weer , na mijn bestelling , snel effici�nt en mooie producten thuis mogen ontvangen , hartelijk dank

Bootkussens

Prachtige kwaliteit kussens voor onze boot laten maken, mallen opgestuurd en keurig volgens opdracht geleverd, heel lbij mee!

Goede adviezen!

Goede adviezen!

Heel prettig contact

Heel prettig contact, fijn meegedacht goed benaderbaar, snel in het reageren en leveren. Mooi product, tevreden klant!

Prachtige kussens

Prachtige kussens! Kwalitatief, mooi gemaakt en afgewerkt en binnen termijn afgeleverd, super! Bij vragen snel en vriendelijk contact, dus erg fijn zaken te hebben gedaan met jullie.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught