Superblij met de sokken!

Fijne communicatie en super sokken.

Fijne en snelle levering!

Fijne samenwerking en denken echt met je mee om samen tot het beste resultaat te komen.

Alles was perfect geregeld. Goed telefonisch bereikbaar maar goed advies. Snel en mooi ontwerp. Snelle levering. En de sokken zelf zijn van een hoge kwaliteit. Bedankt!

Een fijne,snelle samenwerking, met een prachtig eindproduct!

De afgelopen weken hebben we samen met Sock Factory een prachtig product kunnen maken. Snelle reacties, mooie designs, en ontzettend snelle levering! Wij zijn er helemaal blij mee.

Goed contact gehad met Marco. Fijne en persoonlijke behandeling.

uitstekend

ze leveren topkwaliteit sokken en een goede servies en doen wat ze zeggen.

Fantastische service

Snel en flexibel. Boven verwachting qua kwaliteit

Goede kwaliteit maar voor kleur en maat toch voor een proefdruk gaan

Het was erg prettig communiceren met Marco. Sportsokken zijn van goede kwaliteit maar vallen groot en de uiteindelijke kleur viel toch anders uit dan de foto van het garen deed vermoeden. Al met al is denk ik mijn advies om toch voor een proef-"druk" te gaan.

Blij met de sokken!

Wat een goede service. Ze reageren erg snel via de mail en de bestelling was zelfs veel eerder geleverd dan verwacht. De sokken zijn ook erg gaaf geworden.

Snel, vriendelijk, mooie kwaliteit

Fijn meegedacht, mooie kwaliteit! Ons meiden dispuut is erg blij met de dispuutssokken!

Ze denken mee en handelen snel!

Wij hadden zo snel mogelijk sportsokken (met logo) nodig en na even zoeken op Google kwamen we bij de Sock Factory terecht. Ze dachten met ons mee en hebben alles uitstekend geregeld. En niet onbelangrijk: de sokken zitten lekker!

Mooie sokken, leuk design

Ik had een goede ervaring, ze schakelen snel, het was een mooi ontwerp en uiteindelijk zijn het leuke sokken geworden

Mooie sokken, prettige communicatie

Leuke sokken, goed geregeld en snelle levering.

Kwaliteit van de sokken zijn goed, daarnaast is de service uitstekend. Ze zijn super vlot in communicatie en in handelen. Wij zijn super tevreden!

Zeer tevreden over de geleverde sokken!

Bedrijfssokken besteld, zwart en wit in een aangepast design die Sock Factory voor ons heeft gemaakt. Uitwerking is heel mooi geworden en de sokken zijn zeer gewild onder onze kennissen, collega's en klanten!

Great service!

Very friendly and helpful people. Love my socks!

Super kwaliteit, snelle levering

Fijn contact gehad over het ontwerp, de sokken zijn snel geleverd en ze zijn van super goede kwaliteit! Erg blij mee, ik ga er zeker meer bestellen!

Geweldige snelle levering en goed produkt

Nadat ik een sample had besteld en ontvangen werd de gehele partij van 95 paar sportsokken in 1 week geleverd. Keurig verpakt. De communicatie met Marco is heel prettig. Hij denkt fijn met je mee voor de beste oplossing.

Super snelle service met top resultaat!

Ik werd heel snel en kundig geholpen, het product is super mooi geworden en werd echt snel bezorgd!

Heerlijk vrolijke en persoonlijke sokken!

Een fantastisch relatieschenk met een lach en 'personal touch'.

Geweldige en persoonlijke service!

Als klein bedrijf ben je ook ontzettend welkom bij Sock Factory. Ze hebben ontzettend hun best gedaan om aan mijn wensen te voldoen. Marco, mijn contactpersoon is zeer vriendelijk en helder in de communicatie! De order is ook nog eens heel snel geleverd. Kortom: alleen maar lof voor Sock Factory, een aanrader!

Fantastische service

Heel prettig persoonlijk contact, denken echt met je mee. Sokken zijn enorm mooi geworden!

Leuke sokken en fijne communicatie

Wij hebben onze medewerkers sportsokken met ons logo in het kerstpakket gegeven. We hebben veel positieve reacties ontvangen. Het contact met Sock Factory verliep vlot. Ik had wat twijfels of het logo goed uit zou komen op de sok maar het is resultaat is boven verwachting.

Fijne persoonlijke hulp bij het creëren van jouw ontwerp!

Fijn contact gehad en er werd goed omgegaan met de feedback, waardoor de sokken nu ook daadwerkelijk zijn zoals we ze voor ogen hadden!

Snelle persoonlijke service!

Na het indienen van een verzoek werd ik al snel persoonlijk gebeld om mijn wensen in kaart te brengen. Het contact verliep heel goed en we hebben heel snel mooie sokken mogen ontvangen!

Dophei 7

2498 BA Den Haag

070 22 11 465

Over Sock Factory

Unieke sokken voor jouw merk. Wij leveren topkwaliteit sokken (van sportsokken tot werksokken) en alles van Nederlandse bodem! Samen kijken wij hoe de door jullie gewenste opdruk het beste op de sok kan worden verwerkt. Kom je er dus niet uit, aarzel dan niet en neem contact met ons op via [email protected] of bel 070-2211465 en wij helpen je graag verder.