Prachtig!

Werkelijk een prachtige bos bloemen in een passende vaas. Ik ben er erg blij mee. Bijna niet van echt te onderscheiden!

Prachtige bloemen

Mooie kleuren en met de bijgeleverde vaas een eyecatcher

Geweldig mooi!!

Mooie site, snel verstuurd. Mooi verpakt en…….niet van echt te onderscheiden!!!!

Mooie bloemen en vriendelijke service

De kunstbloemen van zijn van goede kwaliteit en worden kant en klaar in de vaas bezorgd. Je kunt ze zo neerzetten, heel fijn. Onze vaas was enigszins beschadigd, maar we kregen binnen enkele dagen zonder problemen een nieuwe vaas opgestuurd.

Prachtig cadeau voor zakenrelaties

Als bedankje voor het einde jaar al mijn zakelijke relaties een bos van madame fleurie gestuurd. Super leuke reacties van al mijn klanten. Daarnaast heeft het team van Madame Fleurie het hele proces erg soepel afgehandeld. Zeer tevreden!

Helemaal top

Heel tevreden met mijn aankoop. Netjes verpakt en duidelijk gecommuniceerd.

Een prachtig relatieschenk!

Onze klanten en personeel dit jaar een mooi boeket bloemen met vaas gegeven als relatiegeschenk. Dit werd ontzettend goed ontvangen!!

Het perfecte cadeau!

Supermooi boeket als cadeau gegeven en werd met veel enthousiasme ontvangen. De bloemen zien er levensecht uit en zijn prachtig samengesteld. De snelle levering en de mooie, verzorgde verpakking maakten het helemaal af. Heel tevreden met de service van Madame Fleurie!

Witteweg 42

1431 GZ Aalsmeer

085-303 4284

Over Madame Fleurie

Madame Fleurie: hét geheim voor bloemen die altijd mooi blijven. Prachtige kunstbloemen mét vaas die jarenlang mooi blijven, zo bij jou thuisbezorgd. Maak kennis met dit nieuwe unieke cadeauconcept met zijden bloemen! Perfecte combinaties van stijlvolle vazen en levensechte kunstbloemen, zorgvuldig samengesteld door een gepassioneerde floral stylist. Ontdek betaalbare elegantie met boeketten die in elke ruimte een blijvende indruk maken, of het nu voor thuis, op kantoor, of als (zakelijk) geschenk is. Ontdek de magische wereld van Madame Fleurie, waar bloemen voor altijd bloeien. Madame Fleurie is er voor iedereen die zijn eigen of andermans interieur wil opfleuren met prachtige kunstbloemen die nooit verwelken. Het beste van alles? Deze luxe zijden bloemen brengen niet alleen kleur en stijl, maar ook een verrassend betaalbaar prijskaartje met zich mee.