Top service!

Wendy nam alle tijd om de kast te laten bezichtigen. Prachtige kwaliteit en fijne communicatie rondom de levering. Heel gelukkig met mijn kast.

Prachtige kast

Ik heb een prachtige zwarte bruidskast gekocht bij Colours of the Orient. Wendy heeft hem persoonlijk afgeleverd. Het is een echte blikvanger in mijn huis en ben er superblij mee.

Fijn contact, snelle levering

Fijn contact, snelle levering

Geweldig!!

Super geregeld allemaal en prachtige kasten

Beautiful piece of furniture & amazing color

I love the wardrobe, I can't even decide in which room to put it in as it is too beautiful and I want it to be visible when entering the house!

Mooie kast van perfecte kwaliteit, super klantenservice!

Prachtige kast. Een blikvanger in de woonkamer.

Heel goed geadviseerd. Afspraken worden nagekomen. De kast voldoet aan de verwachtingen.

Goede communicatie over de aflevering, snelle levering en prachtige kasten.

Fijne shop, goede service!!

Mooie kast online gezien géén probleem om hem bij Wendy te komen bekijken. Uitstekend verpakt, leuk briefje erbij van de maker. DHL kwam op de afgesproken dag niet opdagen (ze konden het adres niet vinden) dat werd razendsnel door Wendy opgepakt en werd de volgende dag geleverd. Wij zijn dus héél blij met de prachtige kast.

Top services snel en persoonlijk thuis gebracht op verzoek! Super mooie en hoge kwaliteit spullen

er is vriendelijk en klantgericht contact, het management denkt mee met de mogelijkheden voor een snelle levering rijdt het land ervoor door!! Er zitten geen deuken en krassen op want er wordt voorzichtig gehandeld!

Verliefd!!!!

Ik houd van chinese kasten, ...en bij het googelen naar..., kwam ik bij colours of the Orient... De site sprak me enorm aan, stijlvol en een ruime keuze..., en ....betaalbare kwaliteit!! Afspraak met Wendy gemaakt, heel vlot , stipt en correcte communicatie... De kast stond klaar voor ophaling, en in het écht was ze zelfs nóg mooier dan op de site...!!! De kast opgehaald. ( je kan ze ook laten leveren)..., ben er verliefd op.. Hoop dat velen de rechtstreekse weg naar colours of the Orient zullen vinden... Wendy voert de meubels namelijk rechtstreeks in van China... Als je van deze stijl houdt? Niet twijfelen maar doen!!! Ann, België (Antwerpen)

Perfect geregeld

We ontvingen de kast binnen 3 dagen. Zorgvuldig verpakt en netjes thuis bezorgd. Ook het contact met Colours of the Oriënt was efficiënt en prettig. De kast is conform omschrijving op de site en bevalt uitstekend.

Goed contact, mooie kasten, alles op tijd afgeleverd

De Jade Bao kasten zijn van goede kwaliteit en mooi afgewerkt en krijg er veel complimenten over. Een afspraak maken voor bezichtiging gaat heel gemakkelijk en flexibel, goed contact daarna over bezorging en allemaal keurig op tijd afgeleverd. De kasten waren zeer vakkundig ingepakt, dus kans op schade tijdens transport is klein. Een klein nadeel, de twee kasten stonden op één pallet en werd letterlijk vooraan bij het pad naar de voordeur neergezet en het was letterlijk garantie tot de voordeur... Ik kon ze zelf alleen niet naar binnen tillen. Gelukkig had ik net op dat moment hulp die de kasten een voor een mee naar binnen kon helpen sjouwen (was op begane grond). Misschien een tip dat er altijd iemand extra in huis moet zijn voor de aflevering van de kasten voor het naar binnen helpen te sjouwen, alleen was het me nooit gelukt en dan hadden de kasten nog buiten moeten blijven staan.

Wat zijn we blij met de kast, een sieraad!

Spannend, een nieuwe kast kopen, ook omdat ik er al een tijdje voor spaarde. Fijn geholpen bij Colours of the Oriënt en mijn man en ik wezen allebei naar de soft jade kleur. De kast - heel goed ingepakt - kon supersnel geleverd worden en staat fantastisch mooi. We zijn er heel blij mee.

Na meermaals op de website alle kasten bekeken te hebben, hebben we een afspraak ingepland bij de showroom. Bij de showroom werden we ontvangen door Wendy. Aangezien we tussen een paar kleuren twijfelde had zij een aantal kasten naast elkaar gezet zodat wij onze keuze konden maken. De levering was ontzettend snel! We zijn ontzettend blij met onze Chinese wedding cabinet, het is echt dé eyecatcher in huis waar we dan ook veel complimenten over krijgen!

Mooie kasten en goede service

Na kort telefonisch contact, bij bedrijf in Eersel gaan kijken. In showroom staan een beperkt aantal kasten die wel goed beeld geven van de modellen en kleuren die leverbaar zijn. In goed overleg is mijn kast thuis bezorgd. De kast was goed ingepakt en beschermd tijdens vervoer. Vriendelijke eigenaresse die goed mee denkt. Ben zeer tevreden met mijn chinese bruidskast.

Hulpvaardig, aardig, meedenkend en hele mooie producten

Snelle levering en mooie kast. Ben er superblij mee

Alles goed gegaan top

Prachtige kasten, goeie kwaliteit en prima service

De twee kledingkasten kleur aqua zijn een mooie aanvulling op ons interieur. We konden de kasten komen bekijken en kregen persoonlijk advies van Wendy. We hebben inmiddels 5 meubels van Colours of the Oriënt en zijn er erg blij mee. Het is handwerk van prima kwaliteit en tevens erg praktisch in gebruik. Past in elk interieur.

Een pracht wand kast!

Goed verzorgd, goed verpakt en volgens planning is onze Noodle kast in blauw aangekomen!

Mooie kast

Ik heb een mooie Chinese bruidskast gekocht. Het zou thuis bezorgd worden met DHL. Dat gebeurde ook, maar ik ontving helaas de verkeerde kleur. Wendy had me al geappt hierover en diezelfde avond is ze de kast komen omruilen. Fijne service!

Super service!

Goede service. We hadden de kast dezelfde week nog binnen, goed verpakt voor het vervoer. Erg blij met onze kast!

Super service en geweldige kast!

Vorige week had ik een Chinese kast besteld, en al deze week werd hij geleverd. De communicatie over de levering verliep erg prettig en vlot. Helaas ging er even iets mis in de bestelling, maar nog dezelfde dag had ik het juiste product. Prachtige kast en geweldige service!

Kuiper 9 a

5521 DG Eersel

Over Colours of the Orient

Colours of the Orient, de plek waar je verschillende Aziatische kasten vindt in de mooiste kleuren. Bijna 15 jaar geleden is de passie voor kleur en de liefde voor de mooie historie van de Chinese Bruidskasten samengekomen en ben ik begonnen met het importeren en de verkoop van Chinese kasten in alle kleuren. Hieruit is ook de naam Colours of the Orient uit voortgekomen. Vanaf de start ben ik bezig geweest met het verbeteren van de kleuren en het kiezen van de beste uitstraling en het mooiste hang- en sluitwerk met als resultaat een groot assortiment prachtige kasten in de mooiste kleuren. De Chinese Kast geeft een bijzondere look in je oosterse, eigentijdse, landelijke maar ook moderne inrichting. Mijn doel is de kast leveren die het beste past bij jouw interieur. Als je onze liefde voor interieur deelt en een warm, sfeervol en gezellig huis wil, kies je voor unieke met de hand gemaakte Chinese meubelen.