Heel klantvriendelijk dankjewel

Via internet Vida Design ontdekt,snelle afhandeling,netjes verpakt,ik ben zeer tevreden.Als ik ooit in de buurt van Roeselare kom spring ik zeker eens binnen.

Vernieuwend, duurzaam en betrouwbare warme service

Al veel gekocht en zeer tevreden! Nancy, Geert, Charlotte en Kim zijn altijd even vriendelijk, geduldig, niks is hen te veel. Ze blijven helpen zoeken voor de juiste keuze. Een aanrader!

Heel vlot

Vlotte bestelling, opgevolgd en snel geleverd

Prachtig resultaat

Vida Design was een lokale partner bij de inrichting van verschillende ruimtes van het nieuwe stadhuis van Roeselare. Vanaf het eerste contact werd vanuit Vida Design mee gedacht en werden uiteenlopende voorstellen geformuleerd. Professionaliteit, vakkennis en een zeer klantgerichte aanpak hebben een prachtig resultaat opgeleverd. Er werd ook ten alle tijde rekening gehouden met de budgettaire grenzen. De leveringen werden steeds heel flexibel ingepland afhankelijk van de voortgang van de bouw. Vida Design is een betrouwbare partner voor kleine én grote interieurprojecten!

Warme service en unieke, duurzame artikelen! Mijn absolute favoriet!

Vida Design overtreft mijn verwachtingen: deskundig advies, prachtige interieur- en lifestyleartikelen maar vooral een hele warme welkom! Of je nu een volledig nieuw interieur zoekt of een kleine aanvulling op je woning, ze nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar je wensen. Een bezoekje is meer dan winkelen; het is een ervaring! Je vertrekt niet alleen met een mooie aankoop, maar ook met een warm gevoel.

fantastisch team, altijd met de glimlach ontvangen

Al verschillende keren iets gekocht en zeer tevreden! Laatst voor oudejaarsavond prachtige set glazen gekocht (48) en thuis geleverd op de beloofde datum. Onze gasten waren vol lof erover en iedereen trouwens die ze ziet. Ben je op cadeautjes jacht is het een plezier om gezellig rond te snuisteren en wordt je vriendelijk geholpen om je keuze te maken. Ook voor interieuradvies kan je er terecht, en er wordt veel tijd en aandacht aan je wensen besteed. We komen zeker nog terug !!! :-)

Mijn hartje slaat een toontje hoger van enthousiasme!

Nancy en Geert en hun team hebben kennis van zaken en helpen je vol overgave met interieuradvies. Ze doen er alles aan om van je huis een thuis te maken. De website is mooi overzichtelijk. Zoek je nu grotere designstukken, iets van een bepaald merk, een kleine attentie of gewoon iets om meer cachet aan je huis te geven… je vindt er zeker je weg. Maar een bezoekje aan de winkel is ook echt de moeite waard: je komt van de ene ‘waw’ in de andere en vindt in ieder hoekje wel iets dat je wil meenemen naar huis. Ik bestel hier zeker nog! (En er is de optie om je aankopen te laten inpakken als het om een cadeautje gaat! ) Topwinkel, topmensen! Een team dat achter hun visie staat. Verrassend innovatief duurzaam en apart.

Heel correcte service

Via internet besteld en heel snel ontvangen met vriendelijke omkadering

Een ontdekking in Roeselare! Mooie, gezellige interieurwinkel waar ik veel inspiratie kon opdoen, al mijn lievelingsmerken onder 1 dak en heel behulpzaam personeel. Ik moest me inhouden om niet heel de winkel leeg te kopen! Geen keten, maar een lokale handelaar, wat voor mij ook altijd een groot pluspunt is.

Aanrader!

Een mooie en inspirerende winkel waar je volop ideeën kan opdoen. Behulpzaam en vriendelijk personeel met een uitstekende service die je echt het gevoel geeft dat je welkom bent. Of je nu komt winkelen of gewoon inspiratie wilt opdoen, dit is een plek die je zeker moet bezoeken. Aanrader!

De Munt 2

8800 Roeselare

+3251801191

Over Vida Design

Vida design is een meubelwinkel en decoratiewinkel in hartje Roeselare waar je alles vindt om je woning en tuinterras in te richten. Naast meubelen voor je woning heeft vida design ook een mooie collectie tuinmeubelen. In onze winkel inspireren we je met innovatieve, originele woonsferen voor zowel huis als tuin. Onze interieurspecialisten helpen je graag op weg met persoonlijk en deskundig advies om de perfecte sfeer te creëeren bij je thuis. We hebben een groot hart voor mens en natuur en een focus op betaalbaar design. Voorbeelden van merken die de visie van vida design delen zijn Bergs Potter, Bolia, Studio Henk, Ethnicraft, Emu, Fest Amsterdam, HK Living, Koozo, O My Bag, StoryTiles, Urban Nature Culture en Zuiver. Kom snuisteren in onze winkel of ontdek onze website vol meubelen, tuinmeubelen, decoratie en inspiratie!